Praclovicek Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ahoj, objevují se mi u Roomstru na rozhraní předních dveří a prahů takové mastné skvrny, velikost cca 20cmx10cm. Je to na obou stranách. Jak je to mastné, tak se na to chytá snadno prach a dělá to takové tmavé skvrny. Hadrme to jde normálně utřít. Nevíte od čeho by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Je to normální, voda která nateče do dveří a vytéká spodními odtokovými otvory sebou vezme trochu vosku nebo něčeho takového čím jsou ty dveře vystříkány a to pak dělá ten bordel. Na čištění se mi osvědčila horká voda s jarem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Praclovicek Vloženo 6. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Ahoj, díky za uklidnění, takže jen častější mytí auta. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 jen pro upřesnění, voda ten natikorozní nástřik nerozpustí, vytéká to, když na to zasvítí sluníčko. Občas je dobré zkontrolovat jestli tím není zalepen odtokový otvor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Taky jsem to tam měl, podle mě tam bylo něco nalepeného pro přepravování nového auta a špína to časem zvýraznila. Utřel jsem celej prah technickým benzínem a pořádně umyl. Co jsem si všimnul tak tom má hodně nových fabiíí a roomů. Jinak ta vytékající voda samozřejmě taky fleky dělá, ale podle velikosti co uvádíš..... Mrkni zda jsou ty fleky přímo pod otvorem ve spodní části dveří, nebo jinde a podle toho poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.