Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ja jsem nikdy v zivote nepustil cesky a nebo jiny radio na mych autoradiich. Co vy? Co poslouchate?

Upraveno od skodovak99

Ono taky záleží co za hudební styl posloucháš a kde se pohybuješ, většina komerčních rádií hraje ten stejný shit, takže když máš jiný vkus, jsi docela nahraný. Takže u mně je to především Radio 1 a ExpresFM. Nicméně z dalších rádií někdy Radiožurnál kvůli zprávám a Evropa 2 (naladíš ji prakticky všude v ČR), která se ovšem hodí jen jako kulisa na přehlušení aerodynamického a valivého hluku, jinak je to shit. Jinak se pohybuji v širokém rozpětí od Acid Jazzu, přes Dubstep, Trip Hop, House, Techno, Trance a další elektronické styly (hlavně tedy Rave), po britskou kytarovou scénu (jak současnou, tak hlavně shoegaze z počátku devadesátých let) a i sem tam nějakou tu popinu atd. Z české scény skoro nic, prakticky jen Oceán.  :kol-47:

Ja vetsinu casu evropu2, v patek a vikend 80' a 90' na kiss98, nekdy kissJC a po praze danceRadio..

Cd sem si jeste nepustil, kdyz uz tak hudbu z mobilu pres BT..

Mit poradnou hifi soustavu, tak jedu nejakej poradnej hardstyle :D

Vivaldi, Bethowen...

• Autor

Jak psal Pawouk. NESKUTECNY SHITY na radiich. 

CD chapu, ze snad uz ani nikdo nepousti. Za chvilku to bude v technickem muzeu .. jestli uz to teda neni. 

Poustim co mozna nejpomalejsi pisnicky, ale ne zas az takovy abych do 2 minut usnul :) Rychlejsi a agresivnejsi me tak nejak "nuti" jezdit rychleji a agresivneji.

Jednou jsem si pustil tohle a malem jsem usnul. 

Upraveno od skodovak99

Nó, a z čeho si myslíš, že si pouštím tracky výše vyjmenovaných hudebních stylů? :kol-28:  USB konektor nemám a MP3 mám vysmahlé už dávno a uskladněné v kastlíku. :kol-31:

:kol-55:

Tak ve svých skoro padesáti poslouchám tuhle lyriku ( manželce se to ale moc nelíbí) :kol-48:

SITMIR, si moj človek, ani moja manželka nemá niekedy pochopenie....

• Autor

Pochopeni zrejme me, ale jen s poradnymi spunty v usich

:-) ja pocuvam rozpravky z dvd detureniec.A ked som tak prepinam medzi stanicami.Zalezi od nálady. Od folku az po metal.:-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.