skodovak99 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 (editace) Ja jsem nikdy v zivote nepustil cesky a nebo jiny radio na mych autoradiich. Co vy? Co poslouchate? Editováno: 14. Listopad 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ono taky záleží co za hudební styl posloucháš a kde se pohybuješ, většina komerčních rádií hraje ten stejný shit, takže když máš jiný vkus, jsi docela nahraný. Takže u mně je to především Radio 1 a ExpresFM. Nicméně z dalších rádií někdy Radiožurnál kvůli zprávám a Evropa 2 (naladíš ji prakticky všude v ČR), která se ovšem hodí jen jako kulisa na přehlušení aerodynamického a valivého hluku, jinak je to shit. Jinak se pohybuji v širokém rozpětí od Acid Jazzu, přes Dubstep, Trip Hop, House, Techno, Trance a další elektronické styly (hlavně tedy Rave), po britskou kytarovou scénu (jak současnou, tak hlavně shoegaze z počátku devadesátých let) a i sem tam nějakou tu popinu atd. Z české scény skoro nic, prakticky jen Oceán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ja vetsinu casu evropu2, v patek a vikend 80' a 90' na kiss98, nekdy kissJC a po praze danceRadio.. Cd sem si jeste nepustil, kdyz uz tak hudbu z mobilu pres BT.. Mit poradnou hifi soustavu, tak jedu nejakej poradnej hardstyle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Vivaldi, Bethowen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Jak psal Pawouk. NESKUTECNY SHITY na radiich. CD chapu, ze snad uz ani nikdo nepousti. Za chvilku to bude v technickem muzeu .. jestli uz to teda neni. Poustim co mozna nejpomalejsi pisnicky, ale ne zas az takovy abych do 2 minut usnul Rychlejsi a agresivnejsi me tak nejak "nuti" jezdit rychleji a agresivneji. Jednou jsem si pustil tohle a malem jsem usnul. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: skodovak99 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Nó, a z čeho si myslíš, že si pouštím tracky výše vyjmenovaných hudebních stylů? USB konektor nemám a MP3 mám vysmahlé už dávno a uskladněné v kastlíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak ve svých skoro padesáti poslouchám tuhle lyriku ( manželce se to ale moc nelíbí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 SITMIR, si moj človek, ani moja manželka nemá niekedy pochopenie.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 17. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Pochopeni zrejme me, ale jen s poradnymi spunty v usich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 :-) ja pocuvam rozpravky z dvd detureniec.A ked som tak prepinam medzi stanicami.Zalezi od nálady. Od folku az po metal.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.