Jump to content

Jakou hudbu poslouchate kdyz ridite?

skodovak99

Recommended Posts

Ono taky záleží co za hudební styl posloucháš a kde se pohybuješ, většina komerčních rádií hraje ten stejný shit, takže když máš jiný vkus, jsi docela nahraný. Takže u mně je to především Radio 1 a ExpresFM. Nicméně z dalších rádií někdy Radiožurnál kvůli zprávám a Evropa 2 (naladíš ji prakticky všude v ČR), která se ovšem hodí jen jako kulisa na přehlušení aerodynamického a valivého hluku, jinak je to shit. Jinak se pohybuji v širokém rozpětí od Acid Jazzu, přes Dubstep, Trip Hop, House, Techno, Trance a další elektronické styly (hlavně tedy Rave), po britskou kytarovou scénu (jak současnou, tak hlavně shoegaze z počátku devadesátých let) a i sem tam nějakou tu popinu atd. Z české scény skoro nic, prakticky jen Oceán.  :kol-47:

Jak psal Pawouk. NESKUTECNY SHITY na radiich. 

CD chapu, ze snad uz ani nikdo nepousti. Za chvilku to bude v technickem muzeu .. jestli uz to teda neni. 

Poustim co mozna nejpomalejsi pisnicky, ale ne zas az takovy abych do 2 minut usnul :) Rychlejsi a agresivnejsi me tak nejak "nuti" jezdit rychleji a agresivneji.

Jednou jsem si pustil tohle a malem jsem usnul. 

Edited by skodovak99
  • Pozitivní 1