Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Včera jsem si už Rapida převzali :) LEDky svítí docela dost, to je pravda a to ještě svítí jen odrazem paraboly :D LEDka je schovaná v horní části světla a dopředu svítí jen odrazem paraboly světla :D

Blinkry v zrcátkách jsou pěkný, ale přijde mi, že jsou hodně málo výrazné :)

Front asist je hrozná chujovina, furt to řve, že je člověk moc blízko, vypnout se to dá, ale rozsvítí se na palubce vykřičník a po znovu nastartování se zase aktivuje :)

Fajn je Swing, který už neumí CD a je dotykový, takže jako F3 a O3 :) nastavení auta a Maxidotu se dělá v něm, na Maxidotu nastavíte nově už jen co chcete vidět (Jízdní vlastnosti, Rádio a ještě jedno) :D

PS: a omlouvám se, jak se tu řešil ten auto dojezd okna spolujezdce. Dotyčný měl pravdu, auto dojezd je pouze u řidiče, u spolujezdce ne-e :)

Editováno: , autor: mc2uba
Vloženo

Po vypnutí zapalování a ponechání klíčků v zapalování, lze po nějakou dobu ještě ovládat otevírání oken? A když už jsem venku před vozem, lze dálkovým ovládáním nebo klíčkem v zámku dveří otevřít/zavřít okna ?

Vloženo (editace)

Já jel na víkend do Prahy a v neděli zpátky domů a ani jednu MR2016 jsem na dálnici nepotkal. 

Večer ty ledky svítí fakt dost ale nevím jaký to je v proti jedoucím autě tak snad už konečně dneska až pojedu na dovču tak snad nějakou potkám  :D

mc2uba: však jsem říkal že sem to testoval  ty dojezdy a to nemusí být v autě baterka abych to poznal :D je to jako v F3 prostě

Editováno: , autor: Kucis
Vloženo

Tak ty LEDky logicky budou svítit hodně, když jsou takhle nízko, aby to auto bylo vůbec vidět. Holt to není ta elegantní trubice, co má třeba OIII, Audiny a VW. Mě tedy oslňuje třeba i DLR u SUPa II FL.

Dojezd nahoru u řidiče: to by šlo určitě vyměnit i u starších ročníků, motor a tlačítka. Jinak pro ty co mají MR2016: to tlačítko má tedy celkem čtyři polohy?  

Vloženo

Nevím jak fungují okna s klíčkem v zapalováním po vypnutí motoru, ale když ho vyndáš ven, tak s oknama nepohneš. V zámku jsem to nezkoušel a na dálku podle mě okna nestáhneš taky.

Tlačítko okna řidiče má 2 polohy :)

Vloženo

Jinak nové TSI motory jsou napřič s 11% naklopením, takže je v motoru všechno jinak, než jsme dosud byli zvyklý :) třeba díra na plnění ostřikovačů je u pravého předního světla :)

Vloženo

ano má dvě dolu a dvě nahoru

mám tu  i ovládání celé z jiného auta ale nepasují konektory.

Dolů by to mohlo jezdit i bez proud. ochran a i klíček by fungoval ale je problém že po vyndání klíčku je to celé bez elektriky.

On ten systém je jednoduchý a funguje to po 1 drátě, posílá to jen napěťové úrovně dle toho se to pozná .

Dělal jsem na to v práci testovací stanici - bohužel bych musel mít celou tu jednotku s motorkem doma na hraní

Vloženo (editace)

Image Paket + 16" Rock (černé provedení)

ca20b87b98b8871b8c0430c9aae2a.jpeg

0e4c0bc59451db99add43ff0f8189.jpeg

EDIT: doplněn detail zapnutého denního svícení (LED)

f2b79c57a601d60a9d96d848b3bdb.jpeg

Editováno: , autor: sytic
  • Pozitivní 1
Vloženo

Nevíte přestě proč se ten nový příplatek, Flet paket- nejsilnější baterie a alternátor nemá se rád s dešťovým senzorem?

(nejde to nakonfigurovat oboje najednou.)

Vloženo

Není fleet paket podmnožinou dešťového senzoru? Často se v objednávkách právě silnější baterka objevuje v kombinaci s nějakou výbavou.

Vloženo

Třeba máš takovou konfiguraci, že s dešťovým senzorem už bys měl nejsilnější baterku automaticky.... (kapacita baterie se odvíjí od konfigurace)

Vloženo

A problém je omezen na benzíny dýzlú se to netýká.

Tým jeto ještě divnější že dýzly který mají kapacitnější baterie.

Dešťový senzor nebude takovou spotřebu, aby potřeboval kapacitnější bateriji a alternátor.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...