mc2uba Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Včera jsem si už Rapida převzali LEDky svítí docela dost, to je pravda a to ještě svítí jen odrazem paraboly LEDka je schovaná v horní části světla a dopředu svítí jen odrazem paraboly světla Blinkry v zrcátkách jsou pěkný, ale přijde mi, že jsou hodně málo výrazné Front asist je hrozná chujovina, furt to řve, že je člověk moc blízko, vypnout se to dá, ale rozsvítí se na palubce vykřičník a po znovu nastartování se zase aktivuje Fajn je Swing, který už neumí CD a je dotykový, takže jako F3 a O3 nastavení auta a Maxidotu se dělá v něm, na Maxidotu nastavíte nově už jen co chcete vidět (Jízdní vlastnosti, Rádio a ještě jedno) PS: a omlouvám se, jak se tu řešil ten auto dojezd okna spolujezdce. Dotyčný měl pravdu, auto dojezd je pouze u řidiče, u spolujezdce ne-e Editováno: 16. Červen 2015, autor: mc2uba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 a auto dojezd je nahoru a dolu ? nebo jenom dolu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 U řidiče nahoru i dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Po vypnutí zapalování a ponechání klíčků v zapalování, lze po nějakou dobu ještě ovládat otevírání oken? A když už jsem venku před vozem, lze dálkovým ovládáním nebo klíčkem v zámku dveří otevřít/zavřít okna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ne a ne. Alespoň mě to nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 To pochybuji, když je automatický dojezd nahoru jen u řidiče. Z dálkáče to nepůjde dle mého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Já jel na víkend do Prahy a v neděli zpátky domů a ani jednu MR2016 jsem na dálnici nepotkal. Večer ty ledky svítí fakt dost ale nevím jaký to je v proti jedoucím autě tak snad už konečně dneska až pojedu na dovču tak snad nějakou potkám mc2uba: však jsem říkal že sem to testoval ty dojezdy a to nemusí být v autě baterka abych to poznal je to jako v F3 prostě Editováno: 16. Červen 2015, autor: Kucis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Tak ty LEDky logicky budou svítit hodně, když jsou takhle nízko, aby to auto bylo vůbec vidět. Holt to není ta elegantní trubice, co má třeba OIII, Audiny a VW. Mě tedy oslňuje třeba i DLR u SUPa II FL. Dojezd nahoru u řidiče: to by šlo určitě vyměnit i u starších ročníků, motor a tlačítka. Jinak pro ty co mají MR2016: to tlačítko má tedy celkem čtyři polohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Alespoň, že je ten dojezd nahoru pro lepší bezpečnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 miklisek: jojo, jde domáčknout oběma směry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Nevím jak fungují okna s klíčkem v zapalováním po vypnutí motoru, ale když ho vyndáš ven, tak s oknama nepohneš. V zámku jsem to nezkoušel a na dálku podle mě okna nestáhneš taky. Tlačítko okna řidiče má 2 polohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Jinak nové TSI motory jsou napřič s 11% naklopením, takže je v motoru všechno jinak, než jsme dosud byli zvyklý třeba díra na plnění ostřikovačů je u pravého předního světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 ano má dvě dolu a dvě nahoru mám tu i ovládání celé z jiného auta ale nepasují konektory. Dolů by to mohlo jezdit i bez proud. ochran a i klíček by fungoval ale je problém že po vyndání klíčku je to celé bez elektriky. On ten systém je jednoduchý a funguje to po 1 drátě, posílá to jen napěťové úrovně dle toho se to pozná . Dělal jsem na to v práci testovací stanici - bohužel bych musel mít celou tu jednotku s motorkem doma na hraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Máte někdo fotky těch LED světel? Když svítí i nesvítí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Pokud si vzpomenu, tak v pátek vyfotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 nečekej... http://forum.skodahome.cz/topic/132676-denní-svícení-led-v-mlhovkách/page-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Nebo v mém vlakně najdeš vice fotek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Včera jsme potkali mladšího brášku MR2016 modrá DENIM, pneu 15" KUMHO a disky CASTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Image Paket + 16" Rock (černé provedení) EDIT: doplněn detail zapnutého denního svícení (LED) Editováno: 20. Červen 2015, autor: sytic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 Že by v budoucnu tvoje nová žabička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lelek Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Nevíte přestě proč se ten nový příplatek, Flet paket- nejsilnější baterie a alternátor nemá se rád s dešťovým senzorem? (nejde to nakonfigurovat oboje najednou.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Není fleet paket podmnožinou dešťového senzoru? Často se v objednávkách právě silnější baterka objevuje v kombinaci s nějakou výbavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Třeba máš takovou konfiguraci, že s dešťovým senzorem už bys měl nejsilnější baterku automaticky.... (kapacita baterie se odvíjí od konfigurace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lelek Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 A problém je omezen na benzíny dýzlú se to netýká. Tým jeto ještě divnější že dýzly který mají kapacitnější baterie. Dešťový senzor nebude takovou spotřebu, aby potřeboval kapacitnější bateriji a alternátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky