sytic Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 miklisek: Spaceback nepatří mezi mé favority, lepší je liftback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Já měl silnější bat + altik s tažným zařízením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Já mám v Rapidu prakticky všechnu elektriku co v době koupě šla, kromě tažného a mám 36ku baterku : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Protože i s 36kou co jsem se koukal se dodává relativně silný alternátor 170A, třeba u F1 HTP s obdobnou výbavou je sice baterie 44, ale alternátor 90A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lelek Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Problém vyřešen - příplatek z konfiguátoru zmizel. Děkuju všem za účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lelek Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Nový NÁVOD K OBSLUZE v PDF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 led v mlhovkach = fuj vcera jsem to poprve videl a vypada to lacine. navic zasedole u zeme.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraustr Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Taky jsem to včera viděl....vypadá to jak kdyby si to tam člověk dodělal sám...ale mě se denní led líbí jenom u octávky a superba.... ani fábka to nemá hezký...je to moc krátky a tlustý ta linka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 Před rokem, dvěma, byste po tom jen slintali ... Ty LEDky jsou alespoň výraznější než žárovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 jo to je pravda, zrovna včera jsem si to říkal, že to má F3 moc krátký a tlustý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Katalogy pro MR2016 rapid-katalog.pdf rapid-spaceback-katalog.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 no, co říct k MR2016 Dnes jsem poprvé viděl led svícení a ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to nic moc... a to jsem ještě docela mírnej. Hlavně mi to přišlo nevýrazný. Co oceňuju tak nový design rádií je fajn co neceňuju je design klimošky, ale furt to není takový otřes jako ve Fabii, tam je to fakt příšerný, ještě ve spojení s tím rámečkem co měla Škoda 120... Zrovna dneska u prodejce jsem se bavil nad cenovou politikou Rapida a jenom smutně kroutil hlavou. Ještě ukazoval na jednoho co měl na salónu, a říkal, tenhle stojí 360tis a nemá nic. Za to je super vybavená Fabia Combi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Jsem jediný, komu se nelíbí ty xenony na 4. straně v pdfku? Mně přijde, jako by to auto velkýma očima šilhalo do stran. V reálu to asi nebude tolik vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 v reálu jsou xenony cajk ale také jsem si té divné fotky všiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky