LeCarter Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 ... 4. Místo poutka pro zvednutí podlahy v kufru je tam pouze prostřižená díra ... bod číslo 4 můžeš vymazat, to mám už v FII po fc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 ti můžu ukázat svůj vejfuk po půl roce je také zrezllý a je to normální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 jen jedno...Někdo tu psal že Vorlík má tolik a tolik příspěvku...a že je z toho většina nejspíš o hjundej....Hoši uvědomte si jak dlouho tu je na foru Vorlík...narozdíl od většiny z vás...a většinu těch příspěvku napsal ještě před hjundajem co má....zase než někdo něco plácne....jinak je hezké že se řeší konkurence třeba fabia vs hjundaj....ale chce to v klidu a žadnej boj....bohužel jsme nečetl od Vorlajze žádné výpady proti ostaním narozdíl od některých vás.....Hlavně v klidu.... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Diky... Zítra začne můj vikendovy testik Fabci s 81 kW... Uz se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Upřímně jsem zvědavej, jak se ti motor bude pozdávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Myslím, ze bude super... Možná az zbytečně silný... Hh tehda jsem projížděl Rapida 77 kW... A bylo to dost dobry... Takže 81 kW bude na malou F III az az 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Hlavně to trošku protáhni ať zjistíš, jestli to má sílu i na dálnici[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Já ho včera protáhnul a dálnici má hodně síly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 No já včera vyzkoušel F3combi 1.2TSI 81kW na dálnici, vzhledem k tomu, že je auto ještě nezajetý, tak jsem to moc netočil.... ale musím říct, že jsem zvědavý, co bude až se budu pohybovat ve vyšších otáčkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Zas takový úžas to asi nebude, ale pojede to přiměřeně k tomu objemu. Výkonově to bude pořád to samé jako 77kw verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Jo co tam bastlíte, tak tím jezdíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Ono všechno není jen o běžných lidech. Možná by ses až divil, jaké detaily se řeší, kterých si ani člověk nevšimne. Automobilka je tlačena do kouta ze dvou stran. Z jedné koncern, který Škodovku brzdí a přikazuje, co můžeme a co ne, protože nemůžeme přeci prodávat více jak VW a na druhé straně to jsou chytrá nařízení EU, díky kterým jdou motory do háje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Losky83:Jaktože nemůžete prodávat více než VW,vždyť je volný trh ne?Snad to někdo nereguluje,onehda jsem tu myslím něco takového zmínil a prej nic takového neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Vyjádřil jsem se špatně. Myslel jsem to, že VW vždy Škodovku nějak ořezàvá aby nebyla lepší jak VW. Chybí motorizace, výbavy atd. Moc dobře vědí, že by je Škoda rozcupovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 To jo no ale kdo ví jak to je a kam až sahají prsty menegmentu,ono asi nějaká korekce být musí,dneska jsem potkal na parkinku modrou f3 nevím jestli race barva,ale jako to popravdě, auto ničím nezaujme,hned vedle stála taky modra f1 boužhel ta auta celkem splynula,ale i to ma svou výhodu,co nezaujme to se neokouká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 No a vvvvvooottoooommm to je. Škoda si drží, nebo asi i musí, styl, který je stabilní a trvalý. Spousta automobilek to seká model od modelu jakoby nevěděla kolikrát čí je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Kolikrát se řešilo plno dobrých věcí, co VW ještě nemá v autech a prostě vždy prostě šéfové dostali přes prsty[emoji20] Škoda je pro ně hodnotově podřadná, ikdyž co se u nás říká, tak vydělává více jak VW, Audi, Seat a včetně top značek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Každopádně i tak vše líp než to být kolonie kosočtverce, případně firma skončit v rukách kamarádů jistého člověka. O Š-A už "uvažovali" z VW v době vývoje Favoritu a převrat jim dal v podstatě zelenou a je ta firma tam kde je a ať se nám to líbí nebo ne. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Škoda je prostě boží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Já Škodovku mám rád celkově, jen je škoda, že je trochu záměrně bržděna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek.morava Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Vorlajz: tož jak se ti jezdilo s novou F III /81kW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 si to přečti né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Hyundai i20 vs. Škoda Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Porazí Hyundai i20 stálicu od Škody? Fabia vs. i20 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 I20 není v kombi verzi, tím pádem dost lidí půjde radši do F3. Mě osobně se docela dobře jezdilo v P308, předposlední model, asi 2011, verze SW. Není tam tolik vidět ta úspora za každou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.