sprcek Vloženo 31. Květen 2018 Sdílet Vloženo 31. Květen 2018 V 28. 5. 2018 na 15:32, axicom napsal: Pokud by někdo chtěl vyzkoušet, jsou tam radary z poi.cz, zvukové upozornění 200m a nové ikonky 44*40. Radary_636630236153211942.zip Zkusil jsem RADARY - fungují - SUPER!!!! Radary jsem nahrál na SD kartu a použil jsem “správu paměti” vybral možnost “aktualizovat pomocí SD/USB” a data se nahrály. Radary tam byly, ale zmizely mé "zvláštní cíle". Po opětovném nahrátí mých zvláštních cílů pomocí - online (ŠKODA CONECT) - zase zmizí radary. Jak to udělat, aby tam zůstaly mé zvláštní cíle a ktomu se přidaly "RADARY"? Nebo naopak to už je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Výhoda nahrání skrze SD kartu je v tom, že si může zapnout pípnutí. Tohle, bohužel, nelze udělat ve Škoda connect. Pokud ovšem o pípnutí nestojí, šel bych cestoz Škoda connect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Ale já chci nahrát radary od AXICOma spolu se svými zvláštnímy cíly (mimo jiné také radary rakouska ty jsem tam dal online). Tak jak je doporučeno od ALEŠ-BX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Tak potom si proste udelej svoje POI vcetne radaru pomoci http://mydestination.skoda-auto.com/POIs a nahraj pres SD. Udelal jsem si takove barevnejsi ikonky, kdyz by nekdo chtel, viz priloha. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Ikonky super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Jo jo ale jak aby tam zůstaly upozornění v již vytvořených radarech od AXICOM. Pokud tam budu dávat jen soubory (GPX nebo CSV ) tak je to dobrý, ale nevím jakým způsobem sloučit soubory (GPX nebo CSV ) a již vytvořené RADARY od AXICOM a nebo např. radary rakouska z POI-RADARY.EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Tak co --- každá rada drahá co ---- jak sloučit soubory GPS z POI.cz spolu s balíkem radarů od AXIOMa a plus balík radarů Rakouska z POI-RADARY.EU do jednoho balíku a ten pak pomocí SD karty nebo online poslat do navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 (editace) Ahoj, poi-radary.eu 1) automaticky aktualizuje radary z poi.cz (stacionární, úsekové, semafory) poté sloučí do jednoho souboru 2) zahraniční - využívá volné zdroje z netu, které se aktualizují několikrát měsíčně Vše je plně automatizované. tzn. pokud si vybereš Českou republiku a Rakousko, tak budeš mít to co chceš. Editováno: 2. Červen 2018, autor: wombat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Z poi-radary.eu i z poi.cz jdou radary stahnout i ve formatu gpx a ten ti vezme http://mydestination.skoda-auto.com/POIs + si k tomu pridas ty svoje vlastni poi a vygenerujes si svuj balik prez ten skoda portal. Obracena cestam tj. z jiz vygenerovaeho baliku zpet na nejaky jiny format napr. gpx podle me nejde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Pánové děkuji - až budu doma vyzkouším (jsem v robotě) jde u balíků radarů z poi-radary.eu nastavit zvukové upozornění - pípnutí nebo nějaký vložený zvuk? Ještě jednou děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Ano jde, nastavuje se to az v tom generatoru balicku na http://mydestination.skoda-auto.com/POIs, pri pridavani soboru s poi. Tam, kde si vybiras i ikonku k danym poi je zaskrtavatko "Přidat zvukovou výstrahu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axicom Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Jak to dokazuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Napiš mu SZ, tady je to off topic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 konecne se mi podarilo nahrat vlastni kolekci bodu vcetne upozornovani (6 kategorii a cca 50tisic bodu) z usb do Columbus 9.2" maly dotaz: po nahrani se pod tlacitkem vlastni cile (krom tech 3 predvolenych) objevi menu "moje zvlastni cile'. Zajimave kdyz to otevru se nabidnou uplne vsechny krom tech mych. Mate to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 V 2. 6. 2018 na 9:11, wombat napsal: Ahoj, poi-radary.eu 1) automaticky aktualizuje radary z poi.cz (stacionární, úsekové, semafory) poté sloučí do jednoho souboru 2) zahraniční - využívá volné zdroje z netu, které se aktualizují několikrát měsíčně Vše je plně automatizované. tzn. pokud si vybereš Českou republiku a Rakousko, tak budeš mít to co chceš. Ahoj tak jsem vybral na poi-radary.eu ČR a Rakousko (začátkem června tam ještě bylo) zaškrtnul audio alert, po stažení poslal do Škoda connect a v autě jsem zaškrtnul jak radary ČR i A tak i zvukové upozornění. Při cestě do Chorvatska u nás a ani v Rakousku žádné zvukové upozornění , přitom ikony radarů jsou na mapě tak jak mají být. Udělal jsem někde chybu ? Proč není funkční zvukové upozornění? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Zvukové oznámení je pouze v případě volby "Data na SD/USB" kdy to vytvoří formát pro MMI auta. Předpokládám, že do Škoda Connect si importoval pouze GPX body, což je v podstatě pouze datábaze souřadnic daných radarů.. Editováno: 26. Červen 2018, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Ano importoval jsem pouze GPX body. Pak je to jasné -- Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Jinak Rakousko a Slovensko jsem zrušil, vzhledem k žádným aktualizacím 1 rok+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 (editace) ak si niekto chce naimportovat radary prvy krat, tak sa mu tam aj tie stare data z AT a SK zidu... neviem ako AT, no na SK nam za posledne roky aj tak nic nepribudlo (nastastie, lebo urcite snahy pred poslednymi volbami boli) zatial som cez skoda connect nahodil z poi.cz slovenske a ceske radary, no najradsej by som pridal aj AT a DE + zvuk... Editováno: 27. Červen 2018, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Tak pokud je to stále původní stav z toho roku 2017, klidně je nechám. Já měl za to, že se neaktualizují a tím pádem k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 za AT neviem, no SK by malo platit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Primlouvam se za zachovani alespon starsich AT radaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Ok, dám vám co budete chtít. Vrátím tedy zpět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Rakousko přidáno, opraveno Španělsko. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 ahoj. skusil som vybrat vsetky krajiny a stiahnuty ZIP subor sa neda otvorit, navyse ma iba 11 kB, pricom davnejsie stiahnuta kombinacia CZ + SK + DE ma 53 kB. niekde bude sotek. madarsko nemas? tam je radarov celkom dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.