Publikováno Listopad 24, 201410 r Čau všichni ať hledám jak hledám tak jsem nic nenašel a proto doufám že mí někdo pořadí.Máme doma felicii 1.3 mpi 2001 a odešel termostat dostal jsem od kámoše jiný z 1.3 jednobodu a vypadá skoro stejně jen na něm není takový plastovy štít je možné to zaměnit?a dál mi i lambdu a ta je taky stejná?díky kuba Upraveno Listopad 24, 201410 r od KubaRS
Listopad 24, 201410 r těch termostatů je vícero typů (vstřikování na to nemá vliv). Originál se tuším měnil jen samotný článek termostatu, polská náhrada se měnila i s tím plastovým deklem včetně nátrubku hadice. Takže záleží, co tam máš...
Listopad 24, 201410 r Autor Mám celé tělo vypadá to stejně ten co jsem dostal je myslím cz termostat tam drží v tom viku ty packy.Akorát jde o ten plastovy štít co drží kabely myslím i plyn.lanko a jen co mám doma ten štít právě nemá takže by to vlastně mělo být jedno když to vymenim kus zá kus.
Listopad 24, 201410 r jestli jsou stejný tak jo. Už si to moc nepamatuju, ale každý výrobce termostatu má jiný systém uchycení do toho víka, proto se to mění komplet, navíc u těch originálů právě často praskaly ty úchyty v deklu - takže ta vložka vypadávala
Listopad 24, 201410 r Autor To ja si právě myslím že to uchyceni toho víka jé stejný jen mí šlo o to že tam nejsou ty drzaky na ty kabely tak se ptám abych to nedělal zbytečně:-) a ty prasklý packy budou asi teď na tom co jsou v autě.ani de to už neohreje a moc netopi takže jé to pořád otevřené.
Listopad 24, 201410 r Autor Tak už jsem to zjistil jé to termostat z 1.3 40 kw do 96 rok podle čísla dílu.ten tam dát asi nemůžu.
Listopad 24, 201410 r běž na feliciaklub a tam najdeš (pokud budeš chtít) na foru spoustu různých řešení tvého problému. Včetně předělání budky termostatu BMM na MPI.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.