KubaRS Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) Čau všichni ať hledám jak hledám tak jsem nic nenašel a proto doufám že mí někdo pořadí.Máme doma felicii 1.3 mpi 2001 a odešel termostat dostal jsem od kámoše jiný z 1.3 jednobodu a vypadá skoro stejně jen na něm není takový plastovy štít je možné to zaměnit?a dál mi i lambdu a ta je taky stejná?díky kuba Editováno: 24. Listopad 2014, autor: KubaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 těch termostatů je vícero typů (vstřikování na to nemá vliv). Originál se tuším měnil jen samotný článek termostatu, polská náhrada se měnila i s tím plastovým deklem včetně nátrubku hadice. Takže záleží, co tam máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Mám celé tělo vypadá to stejně ten co jsem dostal je myslím cz termostat tam drží v tom viku ty packy.Akorát jde o ten plastovy štít co drží kabely myslím i plyn.lanko a jen co mám doma ten štít právě nemá takže by to vlastně mělo být jedno když to vymenim kus zá kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 jestli jsou stejný tak jo. Už si to moc nepamatuju, ale každý výrobce termostatu má jiný systém uchycení do toho víka, proto se to mění komplet, navíc u těch originálů právě často praskaly ty úchyty v deklu - takže ta vložka vypadávala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 To ja si právě myslím že to uchyceni toho víka jé stejný jen mí šlo o to že tam nejsou ty drzaky na ty kabely tak se ptám abych to nedělal zbytečně:-) a ty prasklý packy budou asi teď na tom co jsou v autě.ani de to už neohreje a moc netopi takže jé to pořád otevřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Tak už jsem to zjistil jé to termostat z 1.3 40 kw do 96 rok podle čísla dílu.ten tam dát asi nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 běž na feliciaklub a tam najdeš (pokud budeš chtít) na foru spoustu různých řešení tvého problému. Včetně předělání budky termostatu BMM na MPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 24. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Budu chtít.Děkuju Ps:vůbec mě to nenapadlo a to jsem tam dřív byl denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 dej tam poláka cca za dvě stovky, jedu na něj už 4 zimu bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.