KubaRS Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 (edited) Čau všichni ať hledám jak hledám tak jsem nic nenašel a proto doufám že mí někdo pořadí.Máme doma felicii 1.3 mpi 2001 a odešel termostat dostal jsem od kámoše jiný z 1.3 jednobodu a vypadá skoro stejně jen na něm není takový plastovy štít je možné to zaměnit?a dál mi i lambdu a ta je taky stejná?díky kuba Edited November 24, 2014 by KubaRS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 těch termostatů je vícero typů (vstřikování na to nemá vliv). Originál se tuším měnil jen samotný článek termostatu, polská náhrada se měnila i s tím plastovým deklem včetně nátrubku hadice. Takže záleží, co tam máš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRS Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Mám celé tělo vypadá to stejně ten co jsem dostal je myslím cz termostat tam drží v tom viku ty packy.Akorát jde o ten plastovy štít co drží kabely myslím i plyn.lanko a jen co mám doma ten štít právě nemá takže by to vlastně mělo být jedno když to vymenim kus zá kus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 jestli jsou stejný tak jo. Už si to moc nepamatuju, ale každý výrobce termostatu má jiný systém uchycení do toho víka, proto se to mění komplet, navíc u těch originálů právě často praskaly ty úchyty v deklu - takže ta vložka vypadávala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRS Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 To ja si právě myslím že to uchyceni toho víka jé stejný jen mí šlo o to že tam nejsou ty drzaky na ty kabely tak se ptám abych to nedělal zbytečně:-) a ty prasklý packy budou asi teď na tom co jsou v autě.ani de to už neohreje a moc netopi takže jé to pořád otevřené. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRS Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Tak už jsem to zjistil jé to termostat z 1.3 40 kw do 96 rok podle čísla dílu.ten tam dát asi nemůžu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alma Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 běž na feliciaklub a tam najdeš (pokud budeš chtít) na foru spoustu různých řešení tvého problému. Včetně předělání budky termostatu BMM na MPI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRS Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Budu chtít.Děkuju Ps:vůbec mě to nenapadlo a to jsem tam dřív byl denně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben06 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 dej tam poláka cca za dvě stovky, jedu na něj už 4 zimu bez problému Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts