jinov007 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 Ahoj, zdravím všechny "YEŤÁKY". Pánové kdo z vás má toto tlačítko? Po faceliftu je to u verze Outdoor ve standardu, ale já mám r.2012 . Dalo se to doobjednat k novému autu za příplatek. Chtěl jsem si to nechat dodělat, ale po konzultaci ve Škodovce mě v servisu řekli, že to Škodovka oficiálně zakázala dodělat, a soukromě si na to nikdo z nich netroufne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Vypisovat všechny funkce tohoto tlačítka nemá cenu, všichni si to mohou najít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoob Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Tlačítko mám, měl jsem ho ve standartu - 4x4 fresh ambition. Použil jsem ho párkrát v životě: 1/ když jsem po koupi auta zkoušel automatické sjíždění svahů 2/ používám na polňačkách za sucha i mokra, zmírňuje to reakce na plyn takže auto nehrabe na štěrku apod a nehází to kameny na podvozek, za mokra pomáhá v blátě apod... Asi by se bez něj Y obešel, ale je do docela šikovné tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 jde to i docela snadno dodělat a pěkně to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Je nutná výměna ESP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 jde to i docela snadno dodělat a pěkně to funguje dle ofociálního vyjádření škodovky se to nedělá a autorizáky to nedělají. Ví někdo co přesně se musí měnit/dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 ESP(minimálně tlaková část) + tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinov007 Vloženo 31. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 normálně by to byla reklama, ale tady si to můžeme dovolit :-) kontaktoval jsem Vašu a ten mě to vše dodělal, v podstatě skoro na počkání..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 doporučení je určitě v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 michale,- kde tě najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Michal je vod Brna. Jinak u Prahy Rolbař a Ferda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Dík, Praha je pro mne moooc daleko a Brno tak napůl repub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 odkud jsi? Může pomoci ještě Ferda (Strakonice) nebo Váša (Prostějov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 (editace) normálně by to byla reklama, ale tady si to můžeme dovolit :-) kontaktoval jsem Vašu a ten mě to vše dodělal, v podstatě skoro na počkání..... můžu vědět cenu..případně kontakt na toho šikovného pána? Umí to tu i ostatní lidé? Díky Editováno: 1. Červen 2016, autor: Ondřej Suchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Má tu někdo kontakt na člověka co by mě to offroad tlačítko uměl dodělat? (i s tou výměnou ESP atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.