Yosef Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 V současné době jsou na trhu kovové modýlky v měřítku 1:72 a 1:43. Rapid v měřítku 1:18 má snad také být, ale zatím se to odkládá. Včera jsem zakoupil v Penny sadu za 149,-Kč ve které byl i rapid v modré Denim, dále Š 120L a OI, měřítko 1:72 viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) Samozřejmě Rapidy nemohou v mé sbírce 1/43 chybět, jak lift, tak space, včetně Fabie III a Fabie III Combi. Celkem mám 148 modelů, z toho 55 Škodovek, ostatní Fiaty, Mercedesy, Lancie, BMW, Audi, Fordy aj. Nyní se zaměřuju hlavně na Škodovky a Fiaty. Chystám se některé Škodovky i vizuálně upravovat, nejdříve Fabii II na model Monte Carlo P.S Omluvte kvalitu fotek pořizovaných za šera. Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: MBDusan 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Tomu říkám sbírka : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Z dovolenim jsem si jednu fotku zkopiroval at mi manzelka neremca ze jich mam moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Nadherna zbierka. Ja zbieram kultovni auta ČSSR. Prosim Ta MBDusan máš aj model Fiat 128? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Modrý Rapide: Fiata 128 sháním, ale většinou je pěkně drahý, Fiata 128 Sport bych chtěl sehnat z Kultovních aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Presne ako píšeš je drahy a tiez ho zhanam, inak v tych kultovnich autech ČSSR Fiat 128 Sport nieje. Mas aj obľúbený typ Fiatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 128-má se mi líbila od mládí,v současnosti jsem ještě pořád majitelem dospělého Grande Punta, jehož modely mám též ve sbírce: Grande Punto, Grande Punto Abarth, Punto Evo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry rapid Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Ja som tento rok dokončil renovaciu Fiat 128 Special 1100.Mam ho ako veteran na zrazy. Inak aby nas nezrusili ze sa nebavime o rapidoch;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Už jsem na netu zahlédl od Abrexu Yetiho facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Dnes jsem rozšířil svou sbírku 1/43 o Superb III (v Zákaznickém centru MB za 387 Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 7. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Tak jsem si ho tam vzal také. Byl pouze v barvě Business grey, alespoň jsem neměl dilema pro kterou barvu se rozhodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 V sobotu jsem svou sbírku obohatil o Fabii R5 (Cena v muzeu Škoda 630,- Kč, na zaměstnaneckou slevu za 536,- Kč) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Vánoce rozšířily mou sbírku modelů o Škoda Kodiaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 MBDusan: ....... muzes pripnout fotku modelu ? popripade odkaz kde koupeno ? .... diky moc, mam na neho taky spadeno. Predem dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Modely Monte Carlo jsem neviděl, ale chystám si je z modelů Abrex udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 22. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať? Monte Carlo jako originální model neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2017 Sdílet Vloženo 23. Březen 2017 S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984? Tak na to jsem zvědavý - zatím víc slibují než produkují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 24. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Škoda Rapid Spaceback v měřítku 1:18 od firmy Paudi, model je vyráběný pro Shanghai Volkswagen a je určený výhradně pro Čínský trh: http://www.modelyskoda.info/2014/04/Aktuality-PAUDI-118-Skoda-Rapid-Spaceback-china.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 1. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 (editace) Dlouho očekávaný model Rapida v měřítku 1:18 je v prodeji v ČR. Za mě zklamání, jak jsem viděl zadní část, pravděpodobně se jedná o sedan vyráběný pro Čínský trh. Modýlky jsou v barvě šedé, bílé a světle zelené (asi zelená Artic). Modýlky mají i střešní okno a zadní třetí brzdové světlo dole. Cena bratru 3.000,-Kč. Vánoce se sice blíží ale o tento modýlek si Dušane psát nebudeme, co myslíš? Editováno: 1. Listopad 2017, autor: Yosef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 1. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Tak to jo, už jsem to našel jsou to modýlky dle předloh Škodovek vyráběných pro čínský trh. https://www.abrex.cz/clanky/aktuality/1-18-skoda-models-saic-vw-edition.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Pokud chcete usetrit, pohledejte na ALIEEXPRES. Jsou tam levnejsi, tady to jenom prebali a hotovo, obsah je ale stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Kamarad kupoval v cine jettiho a nepustiliho z celnice ze to nema schvalenou znacku od skodovky a tudiz je to padelek tak ze -3000,- a druhej den to stejny auto uvedli od Abrexu na trh. Tak ze bacha na to z celnice to nemusej pustit a penize vam nikdo nevrati ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.