Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V současné době jsou na trhu kovové modýlky v měřítku 1:72 a 1:43. Rapid v měřítku 1:18 má snad také být, ale zatím se to odkládá.

Včera jsem zakoupil v Penny sadu za 149,-Kč ve které byl i rapid v modré Denim, dále Š 120L a OI, měřítko 1:72 viz foto.

post-83938-0-13516400-1417611447_thumb.j

post-83938-0-23638100-1417611457_thumb.j

Samozřejmě Rapidy nemohou v mé sbírce 1/43 chybět, jak lift, tak space, včetně Fabie III a Fabie III Combi.

Celkem mám 148 modelů, z toho 55 Škodovek, ostatní Fiaty, Mercedesy, Lancie, BMW, Audi, Fordy aj.

Nyní se zaměřuju hlavně na Škodovky a Fiaty. Chystám se některé Škodovky i vizuálně upravovat, nejdříve Fabii II na model Monte Carlo

P.S Omluvte kvalitu fotek pořizovaných za šera.

post-87142-0-04146200-1417621316_thumb.j

post-87142-0-08860700-1417621324_thumb.j

post-87142-0-11274400-1417621335_thumb.j

Upraveno od MBDusan

Tomu říkám sbírka : )

Z dovolenim jsem si jednu fotku zkopiroval at mi manzelka neremca ze jich mam moc :D

Nadherna zbierka. Ja zbieram kultovni auta ČSSR. Prosim Ta MBDusan máš aj model Fiat 128?

Modrý Rapide:  Fiata 128 sháním, ale většinou je pěkně drahý, Fiata 128 Sport bych chtěl sehnat z Kultovních aut

Presne ako píšeš je drahy a tiez ho zhanam, inak v tych kultovnich autech ČSSR Fiat 128 Sport nieje. Mas aj obľúbený typ Fiatu?

128-má se mi líbila od mládí,v současnosti jsem ještě pořád majitelem dospělého Grande Punta, jehož modely mám též ve sbírce: Grande Punto, Grande Punto Abarth, Punto Evo

Ja som tento rok dokončil renovaciu Fiat 128 Special 1100.Mam ho ako veteran na zrazy. Inak aby nas nezrusili ze sa nebavime o rapidoch;-)

• 1 měsíc později...

Už jsem na netu zahlédl od Abrexu Yetiho facelift

• 6 měsíců později...

Dnes jsem rozšířil svou sbírku 1/43 o Superb III

(v Zákaznickém centru MB za 387 Kč)

post-87142-0-59923900-1438349561_thumb.j

post-87142-0-15419500-1438349575_thumb.j

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak jsem si ho tam vzal také. Byl pouze v barvě Business grey, alespoň jsem neměl dilema pro kterou barvu se rozhodnout.

• 1 rok později...

V sobotu jsem svou sbírku obohatil o Fabii R5 (Cena v muzeu Škoda 630,- Kč, na zaměstnaneckou slevu za 536,- Kč)

FABIA_R5_01.jpg

• 1 měsíc později...

Vánoce rozšířily mou sbírku modelů o Škoda Kodiaq

MBDusan: ....... muzes pripnout fotku modelu ? ;) popripade odkaz kde koupeno ? .... diky moc, mam na neho taky spadeno. Predem dekuji moc

• 2 měsíce později...

Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať?

Modely Monte Carlo jsem neviděl, ale chystám si je z modelů Abrex udělat.

• Autor

S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984?

Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať?

Monte Carlo jako originální model neexistuje.
S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984?

Tak na to jsem zvědavý - zatím víc slibují než produkují.
  • 7 měsíců později...
  • Autor

Dlouho očekávaný model Rapida v měřítku 1:18 je v prodeji v ČR. Za mě zklamání, jak jsem viděl zadní část, pravděpodobně se jedná o sedan vyráběný pro Čínský trh. Modýlky jsou v barvě šedé, bílé a světle zelené (asi zelená Artic). Modýlky mají i střešní okno a zadní třetí brzdové světlo dole. Cena bratru 3.000,-Kč.

Vánoce se sice blíží ale o tento modýlek si Dušane psát nebudeme, co myslíš?

1_18_predek_svetle zelená.jpg1_18_zadek_svetle zelená.jpg

Upraveno od Yosef

Pokud chcete usetrit, pohledejte na ALIEEXPRES.

Jsou tam levnejsi, tady to jenom prebali a hotovo, obsah je ale stejny ;)

Kamarad kupoval v cine jettiho a nepustiliho z celnice ze to nema schvalenou znacku od skodovky a tudiz je to padelek tak ze -3000,- a druhej den to stejny auto uvedli od Abrexu na trh. Tak ze bacha na to z celnice to nemusej pustit a penize vam nikdo nevrati ;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.