Publikováno Prosinec 3, 201410 r V současné době jsou na trhu kovové modýlky v měřítku 1:72 a 1:43. Rapid v měřítku 1:18 má snad také být, ale zatím se to odkládá. Včera jsem zakoupil v Penny sadu za 149,-Kč ve které byl i rapid v modré Denim, dále Š 120L a OI, měřítko 1:72 viz foto.
Prosinec 3, 201410 r Samozřejmě Rapidy nemohou v mé sbírce 1/43 chybět, jak lift, tak space, včetně Fabie III a Fabie III Combi. Celkem mám 148 modelů, z toho 55 Škodovek, ostatní Fiaty, Mercedesy, Lancie, BMW, Audi, Fordy aj. Nyní se zaměřuju hlavně na Škodovky a Fiaty. Chystám se některé Škodovky i vizuálně upravovat, nejdříve Fabii II na model Monte Carlo P.S Omluvte kvalitu fotek pořizovaných za šera. Upraveno Prosinec 3, 201410 r od MBDusan
Prosinec 3, 201410 r Z dovolenim jsem si jednu fotku zkopiroval at mi manzelka neremca ze jich mam moc
Prosinec 3, 201410 r Nadherna zbierka. Ja zbieram kultovni auta ČSSR. Prosim Ta MBDusan máš aj model Fiat 128?
Prosinec 3, 201410 r Modrý Rapide: Fiata 128 sháním, ale většinou je pěkně drahý, Fiata 128 Sport bych chtěl sehnat z Kultovních aut
Prosinec 3, 201410 r Presne ako píšeš je drahy a tiez ho zhanam, inak v tych kultovnich autech ČSSR Fiat 128 Sport nieje. Mas aj obľúbený typ Fiatu?
Prosinec 3, 201410 r 128-má se mi líbila od mládí,v současnosti jsem ještě pořád majitelem dospělého Grande Punta, jehož modely mám též ve sbírce: Grande Punto, Grande Punto Abarth, Punto Evo
Prosinec 3, 201410 r Ja som tento rok dokončil renovaciu Fiat 128 Special 1100.Mam ho ako veteran na zrazy. Inak aby nas nezrusili ze sa nebavime o rapidoch;-)
Červenec 31, 201510 r Dnes jsem rozšířil svou sbírku 1/43 o Superb III (v Zákaznickém centru MB za 387 Kč)
Září 7, 20159 r Autor Tak jsem si ho tam vzal také. Byl pouze v barvě Business grey, alespoň jsem neměl dilema pro kterou barvu se rozhodnout.
Listopad 7, 20168 r V sobotu jsem svou sbírku obohatil o Fabii R5 (Cena v muzeu Škoda 630,- Kč, na zaměstnaneckou slevu za 536,- Kč)
Prosinec 26, 20168 r MBDusan: ....... muzes pripnout fotku modelu ? popripade odkaz kde koupeno ? .... diky moc, mam na neho taky spadeno. Predem dekuji moc
Březen 22, 20178 r Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať?
Březen 22, 20178 r Autor S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984?
Březen 23, 20178 r Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať? Monte Carlo jako originální model neexistuje.
Březen 23, 20178 r S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984? Tak na to jsem zvědavý - zatím víc slibují než produkují.
Březen 24, 20178 r Autor Škoda Rapid Spaceback v měřítku 1:18 od firmy Paudi, model je vyráběný pro Shanghai Volkswagen a je určený výhradně pro Čínský trh: http://www.modelyskoda.info/2014/04/Aktuality-PAUDI-118-Skoda-Rapid-Spaceback-china.html
Listopad 1, 20177 r Autor Dlouho očekávaný model Rapida v měřítku 1:18 je v prodeji v ČR. Za mě zklamání, jak jsem viděl zadní část, pravděpodobně se jedná o sedan vyráběný pro Čínský trh. Modýlky jsou v barvě šedé, bílé a světle zelené (asi zelená Artic). Modýlky mají i střešní okno a zadní třetí brzdové světlo dole. Cena bratru 3.000,-Kč. Vánoce se sice blíží ale o tento modýlek si Dušane psát nebudeme, co myslíš? Upraveno Listopad 1, 20177 r od Yosef
Listopad 1, 20177 r Autor Tak to jo, už jsem to našel jsou to modýlky dle předloh Škodovek vyráběných pro čínský trh. https://www.abrex.cz/clanky/aktuality/1-18-skoda-models-saic-vw-edition.htm
Listopad 1, 20177 r Pokud chcete usetrit, pohledejte na ALIEEXPRES. Jsou tam levnejsi, tady to jenom prebali a hotovo, obsah je ale stejny
Listopad 2, 20177 r Kamarad kupoval v cine jettiho a nepustiliho z celnice ze to nema schvalenou znacku od skodovky a tudiz je to padelek tak ze -3000,- a druhej den to stejny auto uvedli od Abrexu na trh. Tak ze bacha na to z celnice to nemusej pustit a penize vam nikdo nevrati ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.