Yosef Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 V současné době jsou na trhu kovové modýlky v měřítku 1:72 a 1:43. Rapid v měřítku 1:18 má snad také být, ale zatím se to odkládá. Včera jsem zakoupil v Penny sadu za 149,-Kč ve které byl i rapid v modré Denim, dále Š 120L a OI, měřítko 1:72 viz foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 (edited) Samozřejmě Rapidy nemohou v mé sbírce 1/43 chybět, jak lift, tak space, včetně Fabie III a Fabie III Combi. Celkem mám 148 modelů, z toho 55 Škodovek, ostatní Fiaty, Mercedesy, Lancie, BMW, Audi, Fordy aj. Nyní se zaměřuju hlavně na Škodovky a Fiaty. Chystám se některé Škodovky i vizuálně upravovat, nejdříve Fabii II na model Monte Carlo P.S Omluvte kvalitu fotek pořizovaných za šera. Edited December 3, 2014 by MBDusan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasekvvv Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Tomu říkám sbírka : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Z dovolenim jsem si jednu fotku zkopiroval at mi manzelka neremca ze jich mam moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modry rapid Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Nadherna zbierka. Ja zbieram kultovni auta ČSSR. Prosim Ta MBDusan máš aj model Fiat 128? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Modrý Rapide: Fiata 128 sháním, ale většinou je pěkně drahý, Fiata 128 Sport bych chtěl sehnat z Kultovních aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modry rapid Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Presne ako píšeš je drahy a tiez ho zhanam, inak v tych kultovnich autech ČSSR Fiat 128 Sport nieje. Mas aj obľúbený typ Fiatu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 128-má se mi líbila od mládí,v současnosti jsem ještě pořád majitelem dospělého Grande Punta, jehož modely mám též ve sbírce: Grande Punto, Grande Punto Abarth, Punto Evo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modry rapid Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Ja som tento rok dokončil renovaciu Fiat 128 Special 1100.Mam ho ako veteran na zrazy. Inak aby nas nezrusili ze sa nebavime o rapidoch;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Už jsem na netu zahlédl od Abrexu Yetiho facelift Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Dnes jsem rozšířil svou sbírku 1/43 o Superb III (v Zákaznickém centru MB za 387 Kč) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted September 7, 2015 Author Share Posted September 7, 2015 Tak jsem si ho tam vzal také. Byl pouze v barvě Business grey, alespoň jsem neměl dilema pro kterou barvu se rozhodnout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 V sobotu jsem svou sbírku obohatil o Fabii R5 (Cena v muzeu Škoda 630,- Kč, na zaměstnaneckou slevu za 536,- Kč) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Vánoce rozšířily mou sbírku modelů o Škoda Kodiaq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 MBDusan: ....... muzes pripnout fotku modelu ? popripade odkaz kde koupeno ? .... diky moc, mam na neho taky spadeno. Predem dekuji moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michaal Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBDusan Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Modely Monte Carlo jsem neviděl, ale chystám si je z modelů Abrex udělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Ahojte. Snažím sa nájsť model Škoda Rapid Monte Carlo červená, ale nejako sa mi nedarí...neviete poradiť kde hľadať? Monte Carlo jako originální model neexistuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 S MC jsem se také nesetkal. Včera v rádiu rozhovor se spolumajitelem Abrexu, který avizoval, že do měsíce bude nový model ten a ten a rapid. Ale který rapid, to už neřekl, zda 1984? Tak na to jsem zvědavý - zatím víc slibují než produkují. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Škoda Rapid Spaceback v měřítku 1:18 od firmy Paudi, model je vyráběný pro Shanghai Volkswagen a je určený výhradně pro Čínský trh: http://www.modelyskoda.info/2014/04/Aktuality-PAUDI-118-Skoda-Rapid-Spaceback-china.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 (edited) Dlouho očekávaný model Rapida v měřítku 1:18 je v prodeji v ČR. Za mě zklamání, jak jsem viděl zadní část, pravděpodobně se jedná o sedan vyráběný pro Čínský trh. Modýlky jsou v barvě šedé, bílé a světle zelené (asi zelená Artic). Modýlky mají i střešní okno a zadní třetí brzdové světlo dole. Cena bratru 3.000,-Kč. Vánoce se sice blíží ale o tento modýlek si Dušane psát nebudeme, co myslíš? Edited November 1, 2017 by Yosef Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yosef Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 Tak to jo, už jsem to našel jsou to modýlky dle předloh Škodovek vyráběných pro čínský trh. https://www.abrex.cz/clanky/aktuality/1-18-skoda-models-saic-vw-edition.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Pokud chcete usetrit, pohledejte na ALIEEXPRES. Jsou tam levnejsi, tady to jenom prebali a hotovo, obsah je ale stejny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ČudlR Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Kamarad kupoval v cine jettiho a nepustiliho z celnice ze to nema schvalenou znacku od skodovky a tudiz je to padelek tak ze -3000,- a druhej den to stejny auto uvedli od Abrexu na trh. Tak ze bacha na to z celnice to nemusej pustit a penize vam nikdo nevrati ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts