zabiak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Prahy supr, křídélko také. A ten difuzor jsem někde vyděl na netu, ale na živo to vypadá docela dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Fakt byla pěkná Editováno: 20. Duben 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Je to hezke, ale proc si to nejak nedokazu predstavit na mem aute.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Je to hezke, ale proc si to nejak nedokazu predstavit na mem aute.... Možná proto,že ten kit je stříbrný a tvoje auto modrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no, byl jsem už docela nahlodanej, kdyz jsem videl předek, ten je supr, ale ten zadek to je děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 no, byl jsem už docela nahlodanej, kdyz jsem videl předek, ten je supr, ale ten zadek to je děs Ten difuzor je moc velký..myslím ty ploutve na něm. Každopádně podle mně tam ruší ta vodorovná "spára". Vypadalo by to možná líp, kdyby to bylo nějak protažený nahoru až k té černé liště, tu hranu by to trochu schovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 tady mate odkaz na ten rumunskej web, jsou tam slusny fotky toho difuzoru apod. http://www.skodatuning.ro/ext_browse.php?id_model=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 me se ten spoiler dole docela i libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) Proč na ty fotky jezdit až do Rumunska..stačí juknout na Autostyl Janko http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning.p...tavia_ii_tuning Editováno: 20. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 to je asi tim ze ja i tu octavku mam z Rumunska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 to je asi tim ze ja i tu octavku mam z Rumunska Myslíš tu svoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Myslim tu moji teda ted se veze asi nekde na vlaku ale za 2 tydny si pro ni jedu do bucuresti uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Jedním vlakem tam a druhým zpátky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 No zpátky snad uz pojedem po vlastni ose Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 No zpátky snad uz pojedem po vlastni ose Z Rumunska asi nonstop, co..aspoň na hranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 To urcite je to asi 1450km, 400 bez dalnic ale jde to, jezdim tam kazdej rok tak 2-3 aspon maj peknou krajinu a na vecer si necham dalnice na slovensku a cechcach kde o nic neprichazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 co to má za smysl, kupovat Octu v Rumunsku ? Cena je tak neodolatelná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 co to má za smysl, kupovat Octu v Rumunsku ? Cena je tak neodolatelná ? Jen aby to nebylo nakonec auto z Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 co to má za smysl, kupovat Octu v Rumunsku ? Cena je tak neodolatelná ? Ja uz jsem to tady někde psal, ze jsem si objednal OII LaK a cenikova cena tady byla nejakych 860 000,- a tam me vyjde na 740 000,- se stejnou vybavou, samozrejme ze musim pricist naklady na cestu tak hodne nadsadim tak 10 000,- Myslim ze je to slusnej rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 A copa to bude za motorizaci a výbavu? Pochlap se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 LaK znamená Laurin a Klement řekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 (editace) LaK znamená Laurin a Klement řekl bych Nenapovídej, jen ať pěkně sám poví Teď nějak nevím..je už Rumunsko v EU? Editováno: 23. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 chvíli, ale je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 chvíli, ale je Já si právě tak nahonem nebyl jistej.. To kvůli clu a daním..první tedy nehrozí a to druhé..záleží jaké jsou sazby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.