o3viki Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 Dá se nějak upravit směr ostřiku zadního skla? Nevím zda je to chyba či standart, ale připadá mi, že voda na zadní sklo spíše vytéká než ostřikuje. Zajímá mě to u kombíku. Jak to máte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 ihlou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 4. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 To Pawouk: Díky. To libero: To mě taky napadlo, ale zaprvé nevím zda to lze a za druhé tam není tolik prostoru pro jehlu. JEdině že by se špička ohnula do pravého úhlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2014 nastaviť to určite pôjde ...len treba sa popasovať ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Jestli voda vyteka nebo ostrikuje stejne nijak nenastavis. Nastavit jde jen kam to potece. Podle me to mas v poradku. (Mne to u OII Combi taky jen tece. Myslim, ze je to takto schvalne.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 ty máš,ale výhodu,že ti voda vyteká zvrchu ...horšie to má o3viki ...do kopca voda tiecť nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 6. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 (editace) Nene, u kombíku je snad ostřikovač vždy u brzdového světla tzn nahoře. Nebo? Jako nějak extrémě mi to nevadí. Jen že u FII do ostřikovalo, teď je to něco mezi. Ale pokud to tak má být jak píše LukasCZE tak no problém. Hlavně že přední stěrače makají jak mají. :-) Editováno: 6. Prosinec 2014, autor: o3viki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2014 Taky myslim, ze combi to ma vzdy shora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Nene, u kombíku je snad ostřikovač vždy u brzdového světla tzn nahoře. Nebo? Jako nějak extrémě mi to nevadí. Jen že u FII do ostřikovalo, teď je to něco mezi. Ale pokud to tak má být jak píše LukasCZE tak no problém. Hlavně že přední stěrače makají jak mají. :-) Ty nevíš, kde máš vzadu ostřikovač? ty máš,ale výhodu,že ti voda vyteká zvrchu ...horšie to má o3viki ...do kopca voda tiecť nebude Tak toto jsem nějak nepochopil, mám za to, že má trysku ve třetím brzdovém světle, nebo snad ne? Dívám se totiž na ni v Etce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 hh .....asi som priviedol trochu chaosu sem ,ale já také Combi nájdem s ostrekom zospodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 8. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Jelikož jsme nikdy nenastavoval ostřikovač špendlíkem, jaká jsou potenciální rizika? Můž při směrování trysky ostřikova nějak poškodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 nie...ale ja radšej nebudem nič písať 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 (editace) Mne sa ta triska otaca spolu zo stieracom da sa tocit do jednej strany ako volnobezka a pri jednom zotreti skla urobi stvrtinu otacky cize pri štyroch zotretiach sa otoci o 360stupnov neviem co s tym Editováno: 4. leden 2015, autor: MarkusDelRey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Ahoj, neřešil jste někdo zadní ostřikovač? nestríká mi voda že zadního ostřikovače. Po zapnutí páčky hučí (asi čerpadlo) ale voda vzadu nestříká. Napadá vás kde by mohla být chyba? Jestli mám rozebrat zadní dveře nebo se kouknout po vedení hadice od nádržky? Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Urcite sa pozri, ci niekde nemas mokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Stalo se mi to samé. Sundej ten vrch i s tryskama a pročisti tu trubku nějakým tenkým drátem. Osvědčila špice z kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.