Popopepa Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 (editace) Zdravim jak to ze se mi objevila voda pod lakem auta? Kdyz na to pritlacim tak se bublinky posunou jinam. Vypada to jak blbe nalepena tapeta. Strecha je original lak od vyroby. Skoda octavia r.v. 2001 po faceliftu. Motorizaci je zbytecne psat. Dekuji mnohokrat za odpovedi. Editováno: 5. Prosinec 2014, autor: Popopepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Něco podobného jsem měl i já. Asi se tam dostala voda trhlinkou v laku. To bude asi po mrazíkách. Jediné co ti pomůže to nechat jak je. Když to propíchneš, později se ti odloupne bezbarvý lak a bude to vypadat jako jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 5. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2014 Máš to na více místech?nebo jeden puchýř.Toto se dělalo,že pod lakem se objevil rez a nevím proč se tam objevila voda,možná chemická reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Mám to taky teď na pár místech, ne tak masivně, ale je to tam. Dám tam folii a pak za nějaký rok nechám auto přelakovat. Pode mě s tím nic jiného dělat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 prasklina v laku je blbost - stále není důvod, aby se lak oddělil od plechu. To opravdu vypadá, že to pod tím bude rezavé. Jestli je tam voda, tak už jsou tam mikropraskliny skrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik87 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 taky to mám na střeše a na kufru.taky přemýšlím o folii:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 (editace) Lak je dost pružnej, tohle typuju že to je od kamínku nebo před lety mě vzali kroupy. Tím to může být taky. Edit: večer nahodím fotku, jak to vypadá u mě. Editováno: 18. Prosinec 2014, autor: mi5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.