Publikováno Srpen 3, 200619 r kde se přímo nachází ta škrtící klapka? nějaké foto třeba z etky nebo něco podobného... taky mi to po nastartování cukne tak to chci vyčistit... jak se to má přímo dělat... to nevadí když nastříkam spray do ty klapky a steče tam ta voda? může se použít odmaštovací spray... třeba na brzdy...
Srpen 3, 200619 r aky mas motor ? inac o tom su tu uz cele slohy napisane aj s obrazkami a postupom prace. iba v skratke ti napisem ak mas 16V tak musis dat dole kryt motora ten plastovy navrchu a hned ju uvidis. cistit ju cisticom tak ze niekomu povies aby ti pridavla plyn a ty to tam striekaj. klapky sa nechytaj ani s nou nehyb vraj sa moze pokazit aspon mi to tvrdil servisak.
Srpen 3, 200619 r samozrejme mat nastartovany motor. ( nelakat sa trochu trochu viac to huci a klapka vydava take specificke zvuky).
Srpen 8, 200619 r aky mas motor ? inac o tom su tu uz cele slohy napisane aj s obrazkami a postupom prace. iba v skratke ti napisem ak mas 16V tak musis dat dole kryt motora ten plastovy navrchu a hned ju uvidis. cistit ju cisticom tak ze niekomu povies aby ti pridavla plyn a ty to tam striekaj. klapky sa nechytaj ani s nou nehyb vraj sa moze pokazit aspon mi to tvrdil servisak. Přesně tak. Toto je správný postup čištění klapky. Já už tady taky popisoval problémy s nesprávným čištěním klapky.
Prosinec 8, 201410 r Ahojte chcem sa spýtať alebo informovať potreboval by som vymeniť na škode škrtiacu klapku ako som pozeral na nete tak cena je dosť vysoká tak by som pozeral po bazároch a našiel som cca od 35 euro použité oplatí sa kupovať ? Ak hej načo si mám dávať pozor ak to idem pozrieť ? Ďakujem za odpoveďe
Prosinec 8, 201410 r motor mám 1,4 MPI 44 kW mám aj LPG , ja si to dám vymeniť u kamosa ten je automechanik len čo som pozeral prvo výrobu tak škrtiaca klapka stojí 163 euro , ale našiel som zopár fabií ktoré rozpredávajú na súčiastky rozmýšľam, že kúpim repasovanu a nie novú alebo čo sa viac oplatí podľa Vás ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.