Lkn Vloženo 9. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2014 Zdravim mam F2 a dneska mi zustal v ruce kolecko od spinace.. Je kvuli toho potreba menit cely spinac? Nechce se mi rozdelavat tapec nebo jit s tim do servisu. Myslite ze kdZ sjedu na vrakac, vemu to kolecko tak ho nasadim bez problemu? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 (editace) Pokud jsi ho ulomil, tak musíš vyměnit celý díl. Aspoň u FI ti tak bylo. http://www.skoda-dily.cz/eshop/5j1959565reh-spinac-zpetneho-zrcatka.html Editováno: 10. Prosinec 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Mě se to nedávno povedlo na O1 že jsem ho nějak vydloubl kolenem (sám nevím jak ) A šlo to normálně nasadit zpět a funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 10. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Nejspis jsem ho sikovne vytocil a tim padem vyrval jelikoz jak ho chci nasadit zpet tak vypadava a neplni svou funkci.. No zasikovnost se plati sjedu do servisu. Diky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Zdravím pánové, kolegovi v práci se podařilo taky ukopnout kolečko od jeho spínače ovládání zpětných zrcátek. Měl bych dotaz co vše je třeba rozebrat nebo případně jestli jde jen to kolečko samostatně vyjmout při výměně. Nebo jestli někdo nemá nějaký servisní obrázek s návodem. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Niekde v sekcii Návody si stiahni servisný manuál "Elektrická zařízení", tam to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Pohledám, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Čau, spínač jsem nedávno měnil. Jako náhradní díl se dá koupit za necelých 500 Kč. (Koupeno v cc autodily.) A výměna je v pohodě. Tady na stránkách jsou ke stažení dílenské příručky. Postup je tam rozepsán do posledního kroku. Žádný speciální nástroj k tomu potřeba není. Musí se sundat tapecírung (pár šroubů, pár nacvakávacích příchytek) a spínač prostě nacvaknout. Práce na 20 minut a to nejsem žádný mechanik... Mám pocit, že jenom nastrčit špunt do spínače asi nepůjde. Počítam, že při větším tlaku zarazíš celý spínač do dveří. Navíc je otázka, zda se ti při tom ukopnutí spínač nepoškodil. David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.