Mirda85 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Při návštěvě autosalonu to zkusím reklamovat, už jen pro to sešití dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Ty fotky tvého volantu jsou úplně jako kdybych vyfotil svůj. Vyleštění i to shrnutí. Tři roky staré auto, a když jsem to chtěl reklamovat, tak si mysleli, že si dělám legraci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Tos mi uklidnil, nicméně auto ještě nemá ani rok... Zkusím případně dál sledovat a ošetřit vhodnou kosmetikou, třeba se to nějak zastaví to opotřebení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Poptej se v tom servisu. Klidne se mohla dostat na linku ne uplne kvalitni dodávka volantů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Nevíte někdo jak je to s pytlem z volantu preface?Pasuje do "ořízlého" volantu s perforovanou kůží? Mě přijde že střední otvor vypadá stejně....díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Zdarec, nemáte někdo zkušenost s tímhle volantem?Je to identický s RS? http://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-bez-multifunkce-original-cerny-saten-cervena-cherry-10257cz834/ díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Zdravím, od kdy bude možné objednat sportovní zkosený volant pro Octavii RS s vyhříváním? (Superb Sportline ho dostal do konfigurátoru teprve před pár dny). Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.