Srpen 12, 20178 r Ty fotky tvého volantu jsou úplně jako kdybych vyfotil svůj. Vyleštění i to shrnutí. Tři roky staré auto, a když jsem to chtěl reklamovat, tak si mysleli, že si dělám legraci.
Srpen 12, 20178 r Tos mi uklidnil, nicméně auto ještě nemá ani rok... Zkusím případně dál sledovat a ošetřit vhodnou kosmetikou, třeba se to nějak zastaví to opotřebení.
Srpen 12, 20178 r Poptej se v tom servisu. Klidne se mohla dostat na linku ne uplne kvalitni dodávka volantů...
Září 11, 20177 r Nevíte někdo jak je to s pytlem z volantu preface?Pasuje do "ořízlého" volantu s perforovanou kůží? Mě přijde že střední otvor vypadá stejně....díky za info
Září 14, 20177 r Zdarec, nemáte někdo zkušenost s tímhle volantem?Je to identický s RS? http://www.obautodily.cz/triramenny-kozeny-volant-skoda-seriznuty-bez-multifunkce-original-cerny-saten-cervena-cherry-10257cz834/ díky za info
Listopad 14, 20177 r Zdravím, od kdy bude možné objednat sportovní zkosený volant pro Octavii RS s vyhříváním? (Superb Sportline ho dostal do konfigurátoru teprve před pár dny). Děkuji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.