Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Děkuju Bercyy. Snad nebudu mít s Rumíkem takovou smůlu, jakou jsem měl s minulou Octavií (problémy s nekvalitním palivem, poškození od kamionu a nakonec ta bouračka).

Právě mi běží 7. týden od objednávky a pořád není znám termín výroby. Takže avizovaná osmitýdenní dodací lhůta už asi dodržena nebude.

Vloženo

Mně řekli, že se to může zdržet max. o týden. Ale moc tomu nevěřím.

Chtěl jsem mít auto do konce ledna, to už nebude. V první půlce února si ho převzít nemůžu, i kdyby dorazilo. Takže bych to viděl tak, že bude až v druhý polovině února. A do tý doby už ho snad vyrobí.

Vloženo

Tak a je po legraci. Dneska e-mail od prodejce, že Room se bude vyrábět až v březnu! Musím říct, že mě to dost nas*alo a radši jsem mu na to nic neodpověděl. Na smlouvě mám dodací lhůtu 8 týdnů (= příští pátek). Samozřejmě jsem četl i druhou stranu smlouvy, kde se píše, že to vlastně můžou přešvihnout o dalších 20 týdnů a nic se neděje.

Co tam proboha dělaj v těch Kvasinách :kol-32:

Vloženo

Vašku, mrzí mě, že máš výrobu odloženou až na březen.

Máš pravdu, výroba běží jen na jednu směnu, ale jede se úplný doraz, už nějakou dobu jsou zavedené i prodloužené směny. Můžu Tě ujistit, že pro zkrácení čekací doby se dělá maximum.

Vloženo

To já oceňuju, ale praktickej výsledek pro mě není žádnej. Mě to štve o to víc, že ta avizovaná osmitýdenní dodací lhůta hrála podstatnou roli, když jsem se rozhodoval, jestli Rooma, Yetiho či Octu. U Yetiho a Octy mi řekli 12 týdnů čekačka, u Rooma jenom 8. To kdybych věděl v prosinci, že to takhle dopadne, dost možná bych Rooma nevybral.

Zeptám se prodejce, jestli ještě můžu doplnit konfiguraci. Že bych si jako odměnu za čekání přikoupil multifunkční volant nebo podobnou blbinu :-)

Vloženo

Rozumím Ti a chápu. Možná za to delší čekání může ta změna barvy na Miami, která je vyhrazená pouze pro Roomster a opravdu se jich moc nedělá. Přeju Ti pevné nervy a dobré rozhodování, pokud bys objednávku ještě chtěl upravit. Mě třeba dnes mrzí, že jsem za dvojku nedoplnil kontrolu tlaku v pneu s asistentem rozjezdu do kopce...

Vloženo

jeden známi si kupoval superb a čakal  niečo cez 3 mesiace a ako ospravedlnenie dostal  zimné pneu  potom nejaké simply clever pakety a také vecičky  :D  z jednej strany bol naštvaný a z druhej strany mal pokoj na zimu 

Vloženo

Tak se nakonec přeci jen ještě podařilo do výbavy protlačit dvě věci: asistent rozjezdu do kopce a ovládání rádia na volantu. Sice už jsou to víceméně kraviny, ale když už člověk čeká tak dlouho, tak ať to stojí za to!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...