Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Peky1: Já myslím, že barvu krytek by měli dávat podle barvy kola. Jestli máš klasický stříbrný kola, tak ti měli dát stříbrný krytky, bych řekl.

dick: Zdá se mi, že všechny ty nový bezp. šrouby jsou trochu kratší než obyčejný, tak to tak asi má bejt.

Vloženo

Šrouby mají jen kratší hlavu. Kola mam originál alu stribrna. A tuhle tmavou barvu krytek tam praskali i na ostatní vozy. Do ted jsem to neresil , ale az půjdu kolem autorizaku, tak se na ty krytky poptám.

Vloženo

My jak jsme kupovali jetou FI tak nám krytky šroubů dali dodatečně že zapomněli :D sice černé ale v kolech vypadají super. Hlavně nejsou vidět šrouby který je bezpečnostní a taky to šrouby ochrání :) za mě jedině s krytkama!

Vloženo

Dnes jsem Rooma přivezl a docela dobrý, jen si připadám jak v dodávce. Ale ještě že tam je sunset, jinak bych se cítil jak ve výkladní skříni. 1.2 není zas tak hrozná, ale spojka je jak když člověk šlape do lejna:)

Jinak docela milé poznatky, jen ty zadní sedačky mi nesedí, teda ta prostřední.

Vloženo

Tak to nevim. Nic moji pozornost neupoutalo. Jinak jsem rád, že výhřevy sedaček mají mechanický čudlík, u O3 je elektronika a každé vypnutí motoru vypne výhřevy. Akorát ta zadní prostřední sedačka asi není posuvná, vybočuje z řady. Tažný je taky dobře udělaný

Vloženo

Řešení na pytel. Pokud máš sedačky uprostřed, tak do kufru je díra jak blázen a když je dáš dozadu, tak prostřední sedačka tlačí do ramene

Já jsem tu prostřední minisedačku vydělal když jsem to auto koupil, od té doby tam nebyla. Kdyby byly vzadu raději dvě plnohodnotné sedačky co jsou ve předu udělali by líp......

Vloženo

Ta díra je ale hrozná. To měli maskovat už ve výrobě. Na mě zadní sedačky sedí akorát, ale tchýně je silnější a ta při sklopené zadní opeře by se tam asi nenacpala [emoji2]

Vloženo

Tak to byl hodně brzy vyrobenej, když jsi objednával na konci listopadu. Holt bílá asi jede. Máš na šroubech krytky nebo ne? Nějak to nemůžu rozluštit :-D

Krytky na šroubech jsou
Vloženo (editace)

Ten hadr mezi sedačky a plato jsem pořídil a vypadá to velice dobře. Když se vyndá plato, štaci jen z opěrek hlavy vycvaknout a plachta drží s platem. Nechápu, proc to tam není z výroby.

Jinak bila s černou střechou, velmi pěkna kombinace. Slušely by černá kola.

Editováno: , autor: Peky1
Vloženo

To víš, měl jsi to vyrobený raz dva a práce kvapná, málo platná. Moje auto je určitě vyráběný ručně a s maximální péčí, proto to tak trvá :kol-28:

Já jsem si to myslel, že ty krytky musí bejt šedý ke stříbrným kolům. Díky za ověření!

Vloženo (editace)

[emoji2] To víš, první týden v novém roce [emoji106]

Každopádně co mi sakra chybí je kessy:( Prostě hledat klíče po kapsách není pro mě. Vracet se do auta, protože jsem nechal klíče v zapalování, to je radost:)

Editováno: , autor: Losky83

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...