michaelcomfabia Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Ahoj lidi.měnil jsem o.filtr,vzduchovy filtr , olej, Když se motor ohřeje začne vydávat zvuk jako kdyby nemazal a začne svítit kontrola oleje.najel jsem cca 700 km každý den to samé teplý motor světlo a zvuk rrrrr. Saci kos jsem dělal cca půl roku zpět tak si nemyslím že by to mohlo být ono. Ale přibližně dva mesice zpět jsem dával do oleje nějakou emulze na zatažení netěsností myslíte že by to ucpalo koš ? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 ty jsi najel 700 km s rozsvícenou kontrolkou mazání? Kolik to má najeto? Proč jsi dělal sací koš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Koš jsem dělal když jsem tesnil vanu a mužů říct že jsem měl co dělat to profouknot:-\ ano jezdím do ted spíš co ted? Jinak 350 000 km Studený start dobrý a ticho az do doby kdy je motor úplně teplý a jedu tak cca 10 km Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Edituj svůj příspěvek, ať to sem nedáváš po minutě třikrát za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Jsem na mobilní verzi omluvam se;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 tak očividně to "nějak" maže, jinak by to těch 700 km neujelo. Začal bych výměnou oleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Myslíš že teplý olej může přestat mazat?či dělat menší tlak ? Kdyby by byl spatny olej ?co by to dělalo?spíš může být olej vůbec spatny?:-D Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Nedas při výměně řidší olej než ten původní co tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Klasika 10w 40 značka paramo dávám to tam už léta ;-)Jezdím hodně je pravda cca měsíčně 2000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Necituj přímo předcházející příspěvek! A už vůbec ne svůj! A opět needituješ. Dávej si na to pozor, porušuješ pravidla fora a děláš to tu nepřehledným.Ad olej - odpovídá předepsané normě VW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Ale přibližně dva mesice zpět jsem dával do oleje nějakou emulze na zatažení netěsností myslíte že by to ucpalo koš ? no asi vaňa dolu ...prečo si to tam dával tú emulziu? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Známý mi řekl co má fabia -je to mechanik ... Že kdyy to má tolik je to dobrý na vůle.že to míň pak zere olej.a je tišší tak nevím . Saci kos jsem dělal 1 za 8 let ,ted po půl roce znova?se mi nezdá že by se tak rychle ucpalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Myslíš že teplý olej může přestat mazat?či dělat menší tlak ? Kdyby by byl spatny olej ?co by to dělalo?spíš může být olej vůbec spatny?:-D v tvém případě je olej ne zcela šťastně vytuněný tou emulzí. V první řadě bych se jí snažil nějak zbavit. Takže buď vyměnit olej a když to nepomůže začít rozebírat motor, a nebo rovnou začít rozebírat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Zítra dám vanu dolů a nový olej,jsem zvědaví jak vypadá koš .... Mám lukopren takový červený dělal jsem jednou vanu ale stejně prosakuje olej:-\ Co používáte vy ?;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 31. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Tak vana byla dole a koš taky... Na dně vany takového bordelu že to není snad za půl roku možný koš totálně ucpany :-\ Tak emulze už nikdy ! Ted vše oka vše běží jak má ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 akorát mi připadá zajímavý, že problémy se vyskytly až na teplém motoru. Zřejmě nějaká zdařilá receptura z TV shoppingu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tak emulze už nikdy ! dúfam,že si to tady prečítalo viacej užívateľov tejto zázračnej vecičky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 2. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Dneska 250 km a vše oka:-P Jestli myslíš tu emulze tak ted vím že je to věc na...! Zbytečný chtít zázraky ted to vím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Ty emulze nikdy nepomůžou, pokud motor žere tak je opotřebený a to žádná emulze nevyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.