Roman Bakic Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Musím mať češtinu lebo v slovenčine nefunguje hlasové ovládanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Aha, oukej.. ja sa musím dnes tiež pripomenúť môjmu servisu, či už im prišla tá pošta od importéra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Verzia hw: H30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Super, s novým softom funguje "One App" od škody. Pred tým mi nešla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Tak to je dobrá správa. Inak, už aj ja mám konečne termín, síce až koncom mesiaca, ale keď som vydržal rok, vydržím dva týždne.. hehe! Snáď mi to spravia na prvý pokus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 @brrrrm nech to dopadne teda k spokojnosti inak ta one app funguje cez ten smartgate? Zatial sa mi smartgate nepodarilo rozbehat. Sice som sa moc s tym nehral, ale zatial neslo. Cez vikend mam trosku casu tak to skusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Práveže ja smartgate nemám, funguje to cez usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Uvidíme, mám aj ten starý Smartgate, tak porovnám, čo všetko OneApp zvláda. Podľa obrázkov v Obchode Play by OneApp mala dávať všetky tie údaje a štatistiky ako aj cez Smartgate. Smartgate sa mi zdá byť prijateľnejší kvôli bezdrôtovému spojeniu, ale aplikácia OneApp vyzerá modernejšie ako Škoda Drive a MyŠkoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Roman Bakic Kde v ako servise si bol mne sa nedarí presvedčiť môj servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Ahoj, tak dnes jsem byl s Fábkou u nás v servisu (Kralupy nad Vltavou), podařilo se mi je přesvědčit a v sobotu dopoledne mi přehrají software Ptal jsem se i na možnost Smartlink, tam už to bylo horší. Nemám ho z výroby v Boleru a nejde tam dohrát. Bohužel mi to potvrdili i v oddělení infotaimentu v MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Ja som bol v Hilek a.s. Senica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Nevíte jaká je nejnovější verze software pro Bolero s hardware H25? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 (editace) @Eric_ bol si sa pýtať aj teraz v októbri? Skús vybehnúť, ak budeš mať cestu okolo svojho servisu. Tak to vyzerá, že koncom septembra to začali rozosielať aj po Slovensku. Ak stále nebudú o ničom vedieť, môžeš kontaktovať Škodu - priamo výrobcu, ako to spravil Roman.. alebo môžeš kontaktovať slovenského importéra - tak som to spravil ja. Ako som písal už na predchádzajúcej strane, importér potvrdil odoslanie softu môjmu servisu. Dnes som sa im dovolal a potvrdili doručenie tej aktualizácie... no a hneď ma objednali na zákrok. Editováno: 12. Říjen 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Kdyz uz se tu zminila aplilace SKODA OneApp, muj novy poznatek zde. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 V mojom domovskom servise sa stavajú ku všetkému laxne, takže som zašiel inam a som objednaný, tak uvidím, ako dlho ste boli na prehratí softu, či sa dá počkať.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 (editace) Na počkanie, mne tvrdili, že do hodinky by to malo byť.. Editováno: 13. Říjen 2017, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Samotný update trvá cca 10 min. Ale celkovo som sa zdržal hodku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7 Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 tak dneska jsem byl v Auto Škoda Kralupy, nahráli mi poslední verzi 366 a surround/subwoofer funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Šla by tato verze nahrát na rádio s HW25? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Nie.. na H2x môže ísť iba soft 2xx.. tak ako na H3 iba 3xx, na H4 iba 4xx atď.. Máš nejaký problém so softom? Surround ti musí ísť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Tak v servise nový soft 366 nemajú, budú pátrať po 366 a dajú vedieť...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2017 (editace) Hlásim, že mám dobojované! Dnes bola návšteva servisu už o niečo uvoľnenejšia, síce mali nejaký problém s aktualizáciou, súbory vraj boli v nejakom blbom formáte, ale chlapci to nakoniec dali a Surround funguje! A predajca mi medzi rečou povedal, že teraz tam riešia nejakú Octaviu Scout s Cantonom a vraj tiež nejaký podobný problém. Editováno: 26. Říjen 2017, autor: brrrrm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Tak nový fw nahraný konečne, trochu to trvalo ale nakoniec OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Je nový FW někde dostupný, nebo je třeba kvůli tomu jet do ŠA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.