Září 21, 20168 r Autor No právě že nemá , nicméně jsem to koupil za pár Kč a protože to nema navi nechám si alpinu včera jsem protáhla kabeláž a vše zabudoval jak má být jen těším pořád a stále slabý signál rádia takže asi zkusím jinou anténu.kdyz vyjedu někam za město šumí to asi natáhnou novou jinou anténu a na celou hakru se vykaslu.par foto z instalace
Září 21, 20168 r Tak to jsem zvedavej az to bude komplet takze budes mit dve radia nad sebou? Taky jsem furt řešil nejaky radio s navi... Pak jsem se na to vykaslal a navi pouzivam v mobilu :-)
Září 21, 20168 r Autor Ne bolero půjde kdyztak do ženy rooma Brauna . Ale ještě se uvidí všechno no dnes budu zkoušet další věci a hledat způsoby jak rádio zprovoznit v co nejfunkcnejsim stavu
Září 30, 20168 r Autor S lítosti oznamují že mi opět nevyjde Roomster sraz vlezli mi do toho rodinný plany bohužel. A jinak se neflakam bavim se multimediama neboli na škoda nexus tv tuner , přehrávání videa obrázku mp3 VID_20160929_184221.mp4
Září 30, 20168 r ani já stejně jako loni nejedu a to to mám skoro za barákem ... ale je fakt že zítra pojedu těsně okolo, jedeme do Kudowe Zdroje a s tama pak do Plzně, ... pojedeme tedy přes Českou Třebovou a sraz je kousíček za ní
Říjen 14, 20168 r Autor Tak jo připravují zase zmenu do interiéru :+) sehnal jsem sedačky s bagem , vyhrevem a konečně barvama který mi budou ladit s palubkou a tapecama v šedivé :-) ano jsou to Fabia Rs byly v horším stavu tak jsem koupil new molitany new potahy co byly roztrhly a postavím jedny topky a dodelam i to vyhrivani :-) zatím hotová jen jedna vyčistit to po praseti byla celkem dřina . Jinak nějakou vizi jak to bude vypadat mám
Říjen 19, 20168 r Autor Ttak včera se skládám Rs interier teď už jen snad o víkendu precistit.v všichni říkají že to tam sedí jak prdel na hrnec :-)
Říjen 20, 20168 r Autor Díky i mě to hrozně baví :-) a jinak dnes proběhne vynena zadního ložiska už hučí jako ....... jako dost :-)
Říjen 21, 20168 r Autor Včera proběhla výměna zadního ložiska. A ještě jedna fotka interiéru za svetla
Říjen 23, 20168 r Jj, konečně pěkný interiér. Původní verze byly takové z roku tak 98, tohle vypadá současně[emoji6]
Říjen 23, 20168 r Tak nějak 2006 no Já bych si nechal přečalounit současné sportovní sedačky, nebo nejsou náhodou do Octavie i světlý?
Říjen 23, 20168 r Já měl v F1 sporty v černé barvě a byly to vlastně sedačky z F1 RS, jen jiná barva forum.skodahome.cz/gallery/image/54285-fabia-tdi-seda%C4%8Dky
Říjen 23, 20168 r Autor Jj sedačky jsou super jinak jsem dnes přežil ale bohužel zjistil že mám manžetu v hajzlu :-)
Říjen 23, 20168 r V 9. 2. 2015 at 8:16, sekyji napsal: Konečně jsme nalepily ochranné listy Můžu se tě zeptat ,čím jsi lepil ty ochranné lišty,mě se totiž jedna trochu odlepuje a přemýšlým, čím to nalepit.
Říjen 24, 20168 r Autor před 12 hodinami, GOLF10 napsal: Můžu se tě zeptat ,čím jsi lepil ty ochranné lišty,mě se totiž jedna trochu odlepuje a přemýšlým, čím to nalepit. Můžeš 3m oboustrannou , jinou nemá cenu odlepuje se :-) takže nešetří a kup od 3m
Říjen 28, 20168 r @sekyji asi mi něco uniklo, ale vidím správně na fotkách že máš místo klíčku start/stop tlačítko?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.