Janes360 Vloženo 28. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 (editace) Iba po nahrati softu Editováno: 28. Únor 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Za mne ja mam najeto cca 900 km po nahrati softu a vymene setrvacniku vc.spojkove sady a je klid. Klapku jsem tedy taky cistil a delal zakladni nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 V akom stave si mal klapku hod foto mal si vizrazanu vodu a emulziu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Tu emulzi jsem tam nemel. Nebyla zas az tak spinava. Jenom jsem nevedel co to zpusobuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tutiss Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Nazdar tak som majitelom tohto motoru cca mesiac kupil som dovoz Belgicko r.v.11.2009 najazdenych 85tkm a mam rovnaky problem ale stalo sa mi to pred mesiacom a po najazdeni cca 500 km teraz druhy krat som nastartoval a auto po troch sekundach a skacucich otackach sciplo.Na treti pokus som nastartoval a motor bezal normalne .Niekedy mi na volnobehu hadze nepravidelne s autom aj ked je motor zohriaty,ale nerobi to stale tak neviem .Bol som na pocitaci neukazalo nic vraj motor bezi ako ma .Docital som sa ze by to mohol robit EGR ventil, ze to je choroba okolo 80-100tkm odchadza .Najhorsie je to ze sa to nevyskytuje stale iba obcas.Ako citam tak ma podobne problemy s tymto motorom dost ludi .Ze by predaj a kupa ineho typu ineho tatosa?Stracam k tomuto autu doveru veru......a to dost rychlo skoda inak by som bol s nim vcelku spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Nech ti prehraju soft na najnovsi. Je tam pravdepodobnost odchadzajuceho EGR, aj ked ja som podobne priznaky nemal a egr skapalo z nicoho nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 24. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Mne prehratie softu nepomohlo auto nadalej niekédy trhne cca 1 krat za 800 km a niekedy po nastartovani zdochne co sa mi prejavilo iba po nahrati najnovsieho softu. Zatial som vymenu EGR nezvazoval koli tomu ze to udajne moze robyt aj spojka dvojhmota. Nechcem zbytocne vyhodit peniaze za ok suciastku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Mne to zase dělá při průjezdu zatáčkou, takový kovový zvuk, jakoby se motor dostal zpět do záběru, dělá to pouze na 2 rychlostí stupeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 25. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Zaujimave aj ja mam problem iba v dvojke takze problem bude rovnaky. V akom stave mas spojku myslim tym ci nepocut jemne klepkanie ked je pedal v hornaj polohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 26. Březen 2015 Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Spojku mám úplně nahoře a nohu na ní nemám... Stává se mi to pouze při průjezdu zatáčkou, respektive v přímém směru se mi to nikdy nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Myslel som ci nepocut sramotanie od spojky na volnobehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Nene, nic takoveho mi spojka nedela, je v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 12. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Ahoj tak po dlhom case bez problemou prisiel den ked som uz auto ani nenastartoval . Vlastne nastartoval ale auto stale zdochlo. Nasledna ma cakala vymena EGR Ventilu. Tak dufam ze bude vsetko ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Ahoj mám taky problém s trháním motoru. Při jízdě s 1700ot. Jde cítit takové jemne cukání pod zadkem. Nevím jak dlouho to pozoruji ale dela to jen při jemném plynu při spotřebě aktuální 4L jak se překoná tech 1900 ot. Tak konec a pohoda. Tankuju jen vervu diesel. Najeto 133 500 km. Poraďte co to dela. Diagnostika nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 diagnostiku do vozidla a skúšobná jazda ...treba pozerať na odchýlky množstva vstrekovania jednotlivých vstrekovačov ...v závadách zapísaný nemusí byť a motorovka (01) bude čistá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) No me toto trhanie vyriesila vymena toho EGR ale zatial mam malo najazdene po vymene takze casom sa ukaze. Mne to trhalo iba vo dvojke napr pri prejazde zakrutou. Za plinujej jazdy v ostatnych rychlostiach auto netrhalo vobec. Editováno: 16. Listopad 2015, autor: Janes360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 No me toto trhanie vyriesila vymena toho EGR ale zatial mam malo najazdene po vymene takze casom sa ukaze. Mne to trhalo iba vo dvojke napr pri prejazde zakrutou. Za plinujej jazdy v ostatnych rychlostiach auto netrhalo vobec. Ahoj.Chtěl jsem se zeptat jak to vypadá je už auto v pořádku po výměně egru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 21. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2016 Ahoj. Po vymene EGR mam zatial najazdene 3000Km a zatial som nemal ziadny problem. Vsetko je OK . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Ahoj. Po vymene EGR mam zatial najazdene 3000Km a zatial som nemal ziadny problem. Vsetko je OK . Mně čeká asi taky výměna egru. Asi před dvěma měsíci jsem auto nastartoval zakolisali otáčky a hned zhasl motor.Takhle asi čtyřikrát a pak uz běžel normálně.Pak asi po měsíci znovu a naposledy tento týden ve středu a znovu dnes ráno. Diagnostika bez závady nesvítí žádná kontrolka . Údajně se mechanicky poškodí kolícek co drzi klapku egru.Takže jsem se rozhodl že ho radši nechám výměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Ten kolík sa dá skontrolovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 A jak se dá zkontrolovat? Musí se vyndat z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 A jak se dá zkontrolovat? Musí se vyndat z auta? Mám na mysli egr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Nemusi sa vybrat z auta: http://forum.skodahome.cz/topic/130189-egr-ventil-ako-dlho-môžem-jazdiť-v-núdzovom-režime/?p=2020638 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasino Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 A myslíš ze je to náš případ? Myslím ten kolicek,že nám to občas zatrhá nebo při startu zhasne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 To nevie nikto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.