Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A tie kolicky vypadavaju aj u tych najnovsich reviziach? Krytka stala 5€, tak by bolo asi blbe, keby som nahodou koli takej sprostosti zase isiel do servisu...

Inak je to aj trosku dementne urobene, je to vlastne zosulany kusok pliesku a pichnuty do diery. Drzi tam len vlastne svojou pruznostou a je jasne, ze to voditko, ktore sa stale hybe, to musi casom vytlacit von.

P*covina za 350€ a nevedia tam dat klasicky kolicek s hlavickou za 1cent :kol-44:

Upraveno od Kyselinka

ten kolík vypadáva na DQ

0,5 dlc co nezabije krat X a hned z toho mame 1000 hl :-)

:kol-48:

ten kolík vypadáva na DQ

OMG, simply clever  :kuk::kol-44:

A je aspon na to nejaky prikaz/doporucenie, ze pri montazi DQ je dobre pouzit tu upravenu krytku?

Upraveno od Kyselinka

nie je ...

nie ...

Dnes jsem měl pracovní neděli,demontáž egr s chladičem bez demontáže nápravnice a DPF. 3 hoďky práce i s kafem a cigárem a budu objednávat DQ a vezmu i tu krytku o které tady píšete jinak by mě asi trefilo kdybych to měl znovu rozdělávat.

post-4253-0-59601200-1425233537_thumb.jp

post-4253-0-42672000-1425233564_thumb.jp

krytku vymeníš bez demontáže chladiča ...

• 2 týdny později...

tu je živý príklad,prečo sa tam dávajú tie krytky v rámci servisného opatrenia ...kolík už bol povylezený,takže čochvíľa by hrozila výmena celého chladiča

post-62595-0-38891500-1425930748_thumb.j

To bol DQ? Ale bolo by to na zaruku nie?

áno,asi to bol DQ ..bolo by to na záruku,ak by sa mi to nepodarilo zatlačiť

kluci a ten egr tam má jinou krytku, nebo je bez krytky? přemýšlím, že dokud je egr v pohodě, tak bych si to vyměnil. Když nemusí jít chladič dolů, je to otázka chvíle. Dík

má krytku,ale nie takúto (viď príloha) ,ktorá sa momentálne montuje v rámci servisného opatrenia u vozidiel v záruke 

post-62595-0-63398600-1426096996_thumb.j

post-62595-0-91057200-1426097010_thumb.j

• 2 měsíce později...

Ahoj díky bohu mě EGR stále funguje ale už mám 116 600km a blíží se to. Jde tam nějak dát ta krytka na starý EGR ventil?

čo máš za kód motora?

CAYC r.v. 2010 1.6 77kw

Upraveno od Petrkiller

Peťo malo by to tam ísť ...

A pomůže mě to? Nebo to tomu nezabrání? Zítra to jdu tedy řešit do škody .. raději toto než novy EGR :/ doufám že se mě do týdne ještě nevysere.. :( měl jsem to řešit mnohem dřív .. hned po koupi :(

Upraveno od Petrkiller

aspoň tou inovovanou krytkou eliminuješ jeden druh tej závady čo hrozí EGRku

A co dále čeká můj EGR? :(

veď to tu je na fóre už všetko popísané ...

Ok kouknu. Já už jsem na nervy z toho jak si představím 12 000 za kus plechu.. mě jebne kol100  a to jsem s tím počítál ale ne zas tak brzo :(

snaž sa na to nemyslieť,lebo si to privoláš  :kol-28:  ..momentálne to zasa až také horúce s výmenami nie je

Já jsem nic momentálně nenašel tady na fóru  chybami :/ Kyselinka říkal že na mém starém EGR ta hřídel nevypadává tak je mi prý na nic ta záslepka. A že u mě jde spíše o zanešení :/ A horůce mě to příjde :) když zadám do googlu EGr 1.6 TDI problémy tak málem google skolabuje zahlcením kolik toho najde .. :/

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.