Únor 27, 201510 r A tie kolicky vypadavaju aj u tych najnovsich reviziach? Krytka stala 5€, tak by bolo asi blbe, keby som nahodou koli takej sprostosti zase isiel do servisu... Inak je to aj trosku dementne urobene, je to vlastne zosulany kusok pliesku a pichnuty do diery. Drzi tam len vlastne svojou pruznostou a je jasne, ze to voditko, ktore sa stale hybe, to musi casom vytlacit von. P*covina za 350€ a nevedia tam dat klasicky kolicek s hlavickou za 1cent Upraveno Únor 27, 201510 r od Kyselinka
Únor 27, 201510 r ten kolík vypadáva na DQ OMG, simply clever A je aspon na to nejaky prikaz/doporucenie, ze pri montazi DQ je dobre pouzit tu upravenu krytku? Upraveno Únor 27, 201510 r od Kyselinka
Březen 1, 201510 r Dnes jsem měl pracovní neděli,demontáž egr s chladičem bez demontáže nápravnice a DPF. 3 hoďky práce i s kafem a cigárem a budu objednávat DQ a vezmu i tu krytku o které tady píšete jinak by mě asi trefilo kdybych to měl znovu rozdělávat.
Březen 9, 201510 r tu je živý príklad,prečo sa tam dávajú tie krytky v rámci servisného opatrenia ...kolík už bol povylezený,takže čochvíľa by hrozila výmena celého chladiča
Březen 11, 201510 r kluci a ten egr tam má jinou krytku, nebo je bez krytky? přemýšlím, že dokud je egr v pohodě, tak bych si to vyměnil. Když nemusí jít chladič dolů, je to otázka chvíle. Dík
Březen 11, 201510 r má krytku,ale nie takúto (viď príloha) ,ktorá sa momentálne montuje v rámci servisného opatrenia u vozidiel v záruke
Květen 21, 201510 r Ahoj díky bohu mě EGR stále funguje ale už mám 116 600km a blíží se to. Jde tam nějak dát ta krytka na starý EGR ventil?
Květen 21, 201510 r A pomůže mě to? Nebo to tomu nezabrání? Zítra to jdu tedy řešit do škody .. raději toto než novy EGR :/ doufám že se mě do týdne ještě nevysere.. měl jsem to řešit mnohem dřív .. hned po koupi Upraveno Květen 21, 201510 r od Petrkiller
Květen 21, 201510 r Ok kouknu. Já už jsem na nervy z toho jak si představím 12 000 za kus plechu.. mě jebne a to jsem s tím počítál ale ne zas tak brzo
Květen 21, 201510 r snaž sa na to nemyslieť,lebo si to privoláš ..momentálne to zasa až také horúce s výmenami nie je
Květen 21, 201510 r Já jsem nic momentálně nenašel tady na fóru chybami :/ Kyselinka říkal že na mém starém EGR ta hřídel nevypadává tak je mi prý na nic ta záslepka. A že u mě jde spíše o zanešení :/ A horůce mě to příjde když zadám do googlu EGr 1.6 TDI problémy tak málem google skolabuje zahlcením kolik toho najde .. :/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.