FIII - sleva % - Stránka 16 - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

FIII - sleva %

svsv

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

chtěl jsem se zeptat. pokud tady někdo obchazel autosalony ohledne nabidek. ukazovali ste jim, třeba lepši nabidku odjinud? A zkouseli zda pujdou dolu? Já mám z jednoho salonu nabídku na 333 tis (cena na uver) a druhy 357( take cena na uver) jde mi o to , že u té druhé nabídky dam na odkup své dosavadní auto za 130 tis. Když si u nich nové auto nevemu cena vykupu bude nižší. Jde mi o to, zda druhý autosalon by mi dal ještě slevu? aby se dorovnal prvnimu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 8. 6. 2016 na 4:13, tomas89 napsal:

chtěl jsem se zeptat. pokud tady někdo obchazel autosalony ohledne nabidek. ukazovali ste jim, třeba lepši nabidku odjinud? A zkouseli zda pujdou dolu? Já mám z jednoho salonu nabídku na 333 tis (cena na uver) a druhy 357( take cena na uver) jde mi o to , že u té druhé nabídky dam na odkup své dosavadní auto za 130 tis. Když si u nich nové auto nevemu cena vykupu bude nižší. Jde mi o to, zda druhý autosalon by mi dal ještě slevu? aby se dorovnal prvnimu?

Jo klidně jsem jim psal, že mám nabídku třeba na slevu 5% a pokud nemohou nabídnout méně, tak ať se s tím ani nepočítají. Byla by to pro ně zbytečné práce. Samozřejmě jsem to formuloval jinak a ne takhle.. :) Asi jsem to tu někde psal, ale nejlépe mi vycházel Přerost a Švorc na Praze 6.

Editováno: , autor: Pavel_cz
Odkaz ke komentáři

V 8. 6. 2016 na 5:52, Trautenberk napsal:

Ta cena je hodně rozdílná, buď jde o různé konfigurace auta a nebo to nechápu, je potřeba srovnávat srovnavatelne.. Mimo ceny koukej i na služby co nabízí navíc, či případně poprodejni výhody a benefity k vozu.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Konfigurace jsou totozne je to jedno auto. Kde je cena drazzsi mi vykoupi me stare auto ale musim si u nich koupit nove
Odkaz ke komentáři

Jednoduchý princip jedné kasy, tobě dají větší slevu na nové a o to méně vydelaji na ojetem werku, jednoduché jako facka. Zjisti si přidané hodnoty jako benefity atd a dále pak taky třeba termín dodání. Osobně bych si priplatil 2tis a měl auto za měsíc než si vrtat koleno kvůli 2 tisícům a mít auto za 15 týdnu.

Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

V 8. 6. 2016 na 5:03, Sabiza napsal:

A první autosalon Ti taky odkoupí auto nebo ne? Pokud chceš prodat staré auto, dostaneš za něj 130 tisíc, tak bych to asi neřešil. 227 tisíc je hodně solidní cena. :)

Nene prvni neodkoupi. Ja bych klidne prodal i pres inzerat. Ale znam lidi. A nechci mit potom starosti ze budou hledat chyby a nedejboze treba za 3 mesice odejde treba turbo nebo neco a budu mit oplejtacky
Odkaz ke komentáři

V 8. 6. 2016 na 18:18, tomas89 napsal:

Nene prvni neodkoupi. Ja bych klidne prodal i pres inzerat. Ale znam lidi. A nechci mit potom starosti ze budou hledat chyby a nedejboze treba za 3 mesice odejde treba turbo nebo neco a budu mit oplejtacky

Pokud mas auto ve stavu, kteremu veris a udelas si smlouvu tak jak ma byt. Tak bych se nebal. Navíc pokud je auto hezke, bude pryc raz dva a za vic nez ti da prodejce.

Odkaz ke komentáři

V 8. 6. 2016 na 18:18, tomas89 napsal:

Proč bys měl mít oplejtačky? Člověk kupuje ojeté auto a musí očekávat investice. Pokud kupujícímu nedáš jakoukoli záruku, může Ti být jedno, co se s autem stane.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři

Dobře, ovšem jde nejspíše o trochu jinou věc. Pokud je ovšem automobil v pořádku, nebyla zjištěna žádná havárie (které byly zatajeny) a nebyly stočeny kilometry, není důvod, aby při projevení vady někdo někomu vracel peníze.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři

Kamos taha auta z nemecka a preprodava a vypravel mi ze jednou za nim prijel po mesici borec ze to auto ma spatne brzdove desticky . Nakonec si nechal udelat od pravnika poradnou smlouvu a neresi nic.

Kdyby jsi mel zajem tak pisni :) poslu ti takovou smlouvu kera je neprustrelna :D

Editováno: , autor: Menty91
Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...