Publikováno Leden 26, 201510 r Ahoj, chci se zeptat na pár věcí ohledně výměny baňky. - musí ven celé turbo, nebo se dá vyměnit jen samotná baňka? - jak nastavit táhlo? nastavit podle staré baňky? - na co dát pozor, a atd -našel by se někdo šikovnej v Ústí nad Labem nebo okolí? Děkuju za rady, zatím auto do nouzáku nepadá, ale v hadičkách je rez a baňka nedrží podtlak.
Červen 3, 201510 r Tak tuto výměny taky řeším, potřeboval bych sehnat tu baňku, jelikož jí mám asi vevnitř prasklou, vůbec mi to nenaklápí lopatky na turbu a tudíž, výkon nikde. Nevěděl by jste kde sehnat za rozumný peníz? Ano vím nová stojí Skoro litr. Dík.
Červen 3, 201510 r lze to dělat když je turbo na autě trochu pakárna ale jde to kup radši originál nevyplatí se šetřit http://www.sbazar.cz/protranscar/detail/5954559-vwskodaaudi-podtlakovy-ventil-turba-434855-0015-garrett-postovne
Červen 3, 201510 r jednoznacne novu banku garett su dva druhy pre rotacky su skratkym zavitom a pre tdi pd s dlhym zavitom,pri vymene sa nastavuje nova priamo na turbe s predpetim 1mm a musi fakcit bez problemov!!! Upraveno Červen 3, 201510 r od sparco gti
Červen 18, 201510 r Autor Tak mám vyměněno, ALE...... Přístup horem nic moc. Sundat kryt motoru a sundat hadici z EGR, pak se protáhnou i dvě ruce. Matky na baňce jsem měl hodně orezlé, klíč č.10 nanic. Jednu matku jsem povolil nejmenšíma sikovkaman a tu druhou jsem musel odvrtat. Délku táhla jsem nastavil podle původní baňky. Jěště mě neminulo kompletní vyčištění podtlakových hadic od rzi a výměna N75. Jede jak má, paráda. Jen se divim že to před výměnou nepadalo do nouzáku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.