Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 před 6 minutami, brrrrm napsal: Tak pokiaľ viem, aspoň u nás na Slovensku sa neschvaľuje výkon alebo farba žiarovky, ale samotná žiarovka, ktorá by mala mať homologizačnú značku. Čiže ak táto žiarovka nie je oficiálne homologizovaná (na obale spredu/zozadu som značku nenašiel), nemala by sa v aute v našich končinách používať a auto s touto žiarovkou by správne nemalo prejsť ani cez STK. Už Ti někdy na STK vytahovali žárovky ze světel, jestli mají homologační značky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) To znamená, že ani LEDky z projektorov nebudú vyťahovať, či majú homologizačnú značku.. Editováno: 5. Březen 2019, autor: brrrrm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Aha, už jsem to pochopil.... Tobě jde o to, co jsem psal o LED ?. Řekl bych, že to je trochu rozdíl, jestli má technik na STK poznat naprosto stejnou H8, která nemá homologaci EU jen proto, že je koupena v zámoří, ale svítí úplně stejně jako homologovaná, nebo LED, která má asi 4x větší svítivost než H7 a navíc jde poznat i pouhým pohledem ze zadní stany světlometu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 K tomuto jsem psal už zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 lom svetla je ako má byť. svetlá mi pri servisnej prehliadke nastavili, nepovedali absolútne nič. len že som mal pravé trochu vysoko. a to bolo všetko. ak ti otvorím motorový priestor, ani nezistíš že tam mám niečo čo nemá byť (až na jeden káblik, ktorý mám kvôli dual LED v smerovke....ale tu je asi zbytočne niečo písať, ak si to človek nepozrie naživo. že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 No, to ani nepiš, že máš ještě navíc nehomologovanou dual led ve směrovce. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 To asi není důležité řešit zde. Za mne, jsou horší věci které se pohybují po silnicích než nějaká DualLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 To jo, třeba moje žena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Nechci dělat nějaký never-ending flame, ale mezi nejhorší věci na silnicích patří čím dál častěji čínské LED žárovky v reflektorových světlometech, tedy u Fabie v základních halogenech předFL a poFL. Je to bezohlednost. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Ano, nejlepší jsou to co to dají do Felicie... Ale to je trochu jiný příběh a problém není v LED, ale v provedení dané sady a potom v užití v nevhodném reflektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 ahojte prosim vas potrebujem poradit menili mi svetlo mam projektorove a zle mi nastavili svetlo svieti mi nizsie poradte kde sa to nastavuje vyska nastavenia svetla.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Já zajedu před koncem pracovní doby na STK a strčím technikovi stovku když to potřebuju... Rychlé, levné, přesné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 (editace) Na světlech jsou dva bílé "šrouby", těmi se dá nastavit světlo výškově nebo stranově, dle potřeby. Pokud si pamatuji správně tak B je výškově a A je stranově. Editováno: 12. Květen 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Kdyby měl někdo zájem předělávat na LED: https://www.sbazar.cz/vykup.pouzitych.autodilu/detail/48368110-full-led-svetlomety-skoda-fabia-3-lift-nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 je nejaky rozdil mezi 6V1941016A a 6V1941016B ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Nemáte někdo zkušenost s těmito žárovkami v FIII před FL v projektorech? https://catalog.tungsram.com/files/sheet/h7-megalight-ultra-150_93100449_tu-58520nxnu-b2-h7-e1-12v55w-px26d-tumih.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 chci se zeptat, mame na F3 před faceliftem projektorové světlomety. Nechal jsem je seřídit v servisu, ale nevím jestli dělali i dálkové. Nyní jsem si všimnul, že když rozsvítím dálkové, tak mám pocit, že svítí na "veverky" a je vidět jasný předěl (stín) mezi potkávacíma a dálkovejma. Je toto normální? Dají se dálková samostatně snížit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Žádného stínu mezi potkávacími a dálkovými jsem si u svého auta nevšiml. zda se dají dálkové neřídit zvlášť netuším, spíš bych se podíval, zda jsou správně usazeny žárovky v paticích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 no to je v případě tohoto auta celkem nadlický výkon... snad nikdy mi nezabrala výměna žárovky tak dlouho jako zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Ano, tím se konstruktér chtěl asi pomstít všem zákazníkům... Když stojíš proti zdi, je tam ten flek taky vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 (editace) @Mojo.mojo hned jsem si vzpomel na tohle video cas 51:40 https://www.youtube.com/watch?v=66Sfm9tKas8 DP hovori "Je-li potkávací světlo správně seřízeno, musí ležet střed světelného svazku dálkového světla na středové značce -3-." tak ze jak to seridit by meli vedet. Editováno: 29. leden 2020, autor: zwan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 přesně taková čára jako je na videu je vidět a je vážně otravný. Nikdo neví jestli jde pouze ty dálkový snížit a jak? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 12. Únor 2020 Sdílet Vloženo 12. Únor 2020 Také se přidávám, přesně takový přechod mám mezi dálkovými světly taky a je to opravdu otravné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 (editace) Zlaté projektorové halogeny Editováno: 20. Únor 2020, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojo.mojo Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 no můj dotaz byl ale na nastavení u projektorových světlometů, zda tam jde samostatně nastavovat dálková... @Znedlob no to teda nevím, mám na druhém autě normální halogeny s h7 a svítí 10x líp než tyhle bludičky projektory. Čekal jsem jak to bude super, ale za mě je to strašný zklamání, žádný rovnoměrný osvícení silnice, před autem stíny atd... kdyby tohle měla bejt příplatková výbava, tak bych chtěl vrátit peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.