Květen 19, 20205 r Poslední příspěvky o LED předních světlech a problémech s nimi spojených jsou ZDE:
Duben 8, 20214 r Mám dotaz, neřešil někdo typickou nemoc čoček a to takový ten "mléčný" povlak? Jak to případně vyčistit nebo jestli je na to nějaký trik? Zdá se, že je to z vnitřní strany - od žárovky. Zkoušel jsem tyčinku do uší, ale moc to nepomohlo.
Duben 8, 20214 r Řešil jsem kdysi u Mondea. Tam šla světla rozlepit, tzn. oddělit průhledný přední plast od zbytku a dostat se tak přímo k čočce. Rozdíl po vyčištění byl výrazný. Jestli to stejně jde u škodovky nevím.
Únor 11, 20241 r Trochu jsem si včera hrál. Smirek pod vodou 1500 poté 2500 nakonec pasta tempo, výsledek foto. Upraveno Únor 11, 20241 r od Dodi 15
Únor 11, 20241 r Ne ne, nic, , to je až jako třetí auto v rodině, tudíž nízkonákladový provoz s minimem investic do něj, pouze údržba. Ale tato diskuze sem nepatří, konec. 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.