kluvi Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Ahojte. Ako ste riešili výmenu zadného dielu výfuku na Octavia I RS ? PEnaze co chcu za origo su nehoraznost a na auto s 200tisic mi pride skoda investovat tak vela. A nahrady vraj niesu. Na vrakaci som zatial nic nenasiel. Tak ma napadlo pouzit napr Tyll pre obyc 1.8T a bud nechat ohnute koncovky dolu (fuj) alebo urezat kolienka a navarit povodnu koncovku. Alebo ako to riesit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Opice a banány, je to pořád dokola! Pokud se ti zdá dát 5 tisíc za origo poslední díl výfuku včetně chrom koncovky moc, tak fakt hledej po vrakovištích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mechanik mi povedal že skoro 7 tisíc. A to mi pripadne škoda investovať do môjho Arnolda keď je v stave v akom je. (Sorry Arnold) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Apropos nechápem ľudí čo montujú na obyč octaviu vyfuk z RS. Že im kozmetický nezmysel za to stojí. Keby som nemal v nárazníku diefu, tak neriešim nejakú rovnú trubku a nerezovú koncovku. Inak v Tyll mi povedali, že oproti 1.8T 110kw má RS tlmič iný pajšel. Takže nedoporučujú náhradu. I keď si myslím že u turbo motoru ten Výfuk nehrá až takú rolu ako u atmosférického motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 V klude tam daj obyc a navar trubky resp. Rs koncovku. Tie vyfuky su rovnake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 9. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Mne sa páči http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/vyfukovy-system-tyll.php?system=3f ale neviem či ten hranatý (ako origo) alebo valcový. A na Tyll mi napísali že Výfuk na RS a na 1.8 T je opravdu podobný , ale uvnitř výfuku jsou jinakřešené přepážky a trubky. Navíc má RS víc kW, proto bych použití výfuku z1.8 T nedoporučoval z důvodu plnění emisí , zvýšeného hluku apod. Záležípouze na Vás, můžete vyzkoušet ,ale my takovou záměnu nedoporučujeme. Na http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia/octrov1j.html mi zas povedali že vpoho... tak neviem... (ale na to som tu cital zle referencie) Dokonca som tu vo fore cital ze tam dakto dal tlmic z TDI... Lenze neviem posudit co brat vazne a co nie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Noiser má také na shopu stejný pro 1.8T a RS - http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0253609-zadni-dil-vyfuku-1-8t-oe-19895.html Ale podle té koncovky je to RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Mam na rs zadny tlmic z obyc turba a stredovy tlmic nahradeny tdi trubkou. Hluk sa zvysil minimalne. Funguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 10. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Noiser má také na shopu stejný pro 1.8T a RS - http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0253609-zadni-dil-vyfuku-1-8t-oe-19895.html Ale podle té koncovky je to RS. Prvovýroba znamená čo? Že to je original čo montuje Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 10. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Mam na rs zadny tlmic z obyc turba a stredovy tlmic nahradeny tdi trubkou. Hluk sa zvysil minimalne. Funguje to. Osobne si myslím, že keď prečipovaná RS zvláda 152kW s tým istým tlmičom ako 132kW, tak prečo by nezvládala 132kW s tlmičom pre 110kW, nie? A stredný si vyhadzoval prečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Prvovýroba znamená čo? Že to je original čo montuje Škoda? Mělo by to tak být, jen to nebude v balení origo Škoda, ale dodavatel a značka je stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 11. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Únor 2015 Sdílet Vloženo 11. Únor 2015 Jestli si člen Octaviaclubu, tak máš 5% slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Stredovy tlmic som vyhadzoval lebo uz bolo treba. Tdi trubka je lahsia, lacnejsia a priechodnejsia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Chtěl bych se zeptat zda je koncovka na origo. výfuku navařená? Viděl jsem jen našrobovanou přes třmeny je to neorigo nebo je to brano jako náhradní díl? Je na koncovce nějaká homologace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Myslíš asi len tú nerezovú koncovku, nie výstup z tlmiča, že? Skúsim si spomenúť a pozrieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.jakubco Vloženo 11. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2019 (editace) Nazdar. Dajú sa reálne zameniť tie výfuky? 110kw do 132kw RS? Každý tvrdí niečo iné. Stačí prevariť koncovku? Editováno: 11. Červenec 2019, autor: R.jakubco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.