Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte. Ako ste riešili výmenu zadného dielu výfuku na Octavia I RS ?

PEnaze co chcu za origo su nehoraznost a na auto s 200tisic mi pride skoda investovat tak vela.

A nahrady vraj niesu.

Na vrakaci som zatial nic nenasiel.

Tak ma napadlo pouzit napr Tyll pre obyc 1.8T a bud nechat ohnute koncovky dolu (fuj) alebo urezat kolienka a navarit povodnu koncovku.

Alebo ako to riesit?

Vloženo

Opice a banány, je to pořád dokola!

Pokud se ti zdá dát 5 tisíc za origo poslední díl výfuku včetně chrom koncovky moc, tak fakt hledej po vrakovištích. 

Vloženo

Apropos nechápem ľudí čo montujú na obyč octaviu vyfuk z RS. Že im kozmetický nezmysel za to stojí. Keby som nemal v nárazníku diefu, tak neriešim nejakú rovnú trubku a nerezovú koncovku.

Inak v Tyll mi povedali, že oproti 1.8T 110kw má RS tlmič iný pajšel. Takže nedoporučujú náhradu.

I keď si myslím že u turbo motoru ten Výfuk nehrá až takú rolu ako u atmosférického motoru.

Vloženo

Mne sa páči

http://www.vyfuky-tyll.cz/e-shop/vyfukovy-system-tyll.php?system=3f

ale neviem či ten hranatý (ako origo) alebo valcový.

A na Tyll mi napísali že

Výfuk na RS a na 1.8 T je opravdu podobný , ale uvnitř výfuku jsou jinak
řešené přepážky a trubky. Navíc má RS víc kW, proto bych použití výfuku z
1.8 T nedoporučoval z důvodu plnění emisí , zvýšeného hluku apod. Záleží
pouze na Vás, můžete vyzkoušet ,ale my takovou záměnu nedoporučujeme.

Na http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/ladene-vyfuky-skoda/octavia/octrov1j.html

mi zas povedali že vpoho... tak neviem... (ale na to som tu cital zle referencie)

Dokonca som tu vo fore cital ze tam dakto dal tlmic z TDI...

Lenze neviem posudit co brat vazne a co nie....

Vloženo

Mam na rs zadny tlmic z obyc turba a stredovy tlmic nahradeny tdi trubkou. Hluk sa zvysil minimalne. Funguje to.

Osobne si myslím, že keď prečipovaná RS zvláda 152kW s tým istým tlmičom ako 132kW, tak prečo by nezvládala 132kW s tlmičom pre 110kW, nie?

A stredný si vyhadzoval prečo?

Vloženo

Prvovýroba znamená čo? Že to je original čo montuje Škoda?

Mělo by to tak být, jen to nebude v balení origo Škoda, ale dodavatel a značka je stejná.

• o 1 rok později...
Vloženo

Chtěl bych se zeptat zda je koncovka na origo. výfuku navařená? Viděl jsem jen našrobovanou přes třmeny je to neorigo nebo je to brano jako náhradní díl? Je na koncovce nějaká homologace?

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...