Tonda-B Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Rád bych nahradil sériový svod svého motoru BTS svodem z uvedené Fabie, která je postavená taky z motoru BTS. Kdyby někdo o možnosti kde ho koupit nebo si nechat vyrobit věděl (kde ho vyráběli původně), dejte mi, prosím vědět. Podle mých informací se napřed objevil s menšími průměry trubek a potom ho začali dovážet z Itálie, kde jim ho vyrobili z nerezu a z většími průměry trubek. A mně by právě ten menší průměr trubek vyhovoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Tak výfukový svod z Fabie R2 funguje: Editováno: 23. Březen 2015, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Zachycen je stav se sériovým výfukovým svodem s předkatalyzátorem a potom stav po nahrazení sériového svodu svodem z Fabie R2 (pochopitelně bez předkatalyzátoru nebo jakéhokoliv katalyzátoru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Ten graf je bez úpravy RJ ?? ak ano tak to je pekný výsledok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 23. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) Jo, data jsou sériová a líbí se mi i průběh lambda regulace. Na volnoběh a nad ním něco jako 0,98 (nejchudší je to lambda 1,01) a pak už rozumná lambda směrem k 0,90. Zdá se, že jednotka si dokázala vytvořit adaptace, které jsou takhle pěkné. Ale stejně tam nad 5000 už nic moc není. Jo, jede to tam o poznání líp, ale bez vačkového hřídele se dál nepohnu. Zatím mám za sebou výpočty a výrobu matičního palce, aby se vačka (začnu sací) dala brousit. Se zdvihem ventilů nic neudělám, pokud chci použít sériovou vačku jako polotovar, ale tak o 15 stupňů delší mi ta přebroušená vačka vychází. Tak uvidíme jak s ní ten motor prokoukne... Editováno: 23. Březen 2015, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.