Blacky Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Sláva . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 SKODA...SIMPLY CLEVER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 (editace) Ahoj, chlapi, kdyz si pripojim Mp3 k autoradiu Dance, pres AUX, skladby musim prepinat pres mp3 je to tak? nejde to prepinat na autoradiu? Diky zdenek Editováno: 27. Září 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek, čti pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 jj samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 hihi., teeda. ,asi jsi odbornik na jine veci, ale tenhle dotaz mi prijde vazne legracni. Myslis, jako ze by radio komunikovalo s tvoji mp3 prehravackou nejak prez 3,5jack kabel? hiiihhihiii No tak to vazne nee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ale tak buďme tolerantní...jsou lidé, kteří technice nehoví, zase třeba rozumí jiným věcem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 no neboj ja to tak myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 no Blacky, ty jeden posměváčku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 taky Blackyho jednou na něco nachytáme:oD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 hihi no to se nebojim. Kecam do tolika veci, kterym nerozumim, ze to nebude tezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 heeh napr že v ovládaní kúrenia sú žiarovky....že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 tak dnes sem to poprvé vyzkoušel a jsem spokojen cd jdou pryč s auti a budu hrá jen přes to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Mám prosbu pro někoho kdo by byl ochotný vyfotit konektor s kabely, který je připojen do zdířky AUX a má tuto zdířku origo s výroby. Ve zde zmiňovaném návodu na dodatečnou montáž AUX zdířky ze stránek pro OCII píše autor tohoto návodu že použil čtyřžilový kabel, ale jak je zřejmé z fotky v záhlavý tohoto vlákna výrobce táhne jen tři kabely do konektoru rádia (modrý konektor). Vypadá to, že vzájemné propojení kostry pro levý a pravý kanál je provedeno hned u konektoru AUX (černý drát). Protože mám rád kvalitní práci, chci to udělat přesně jako z výroby, a ne tam motat nějaké neorigo kabely. Pomůže mi někdo? Stačí jen foto konektoru AUX s kabely. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Nikdo se nenajde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 po kazde na to zapomenu. Dnes tady mam fotak, tak si pisu poznamku do telefonu a snad to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 ono je uplne jedno ci pouzijes 3 alebo 4 draty.ja by som osobne pouzil tienenu dvojlinku pre lepsie odrusenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer6030 Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Mnu ja mam napojeny na AUX jack a na tom prechodku do mobilu. Hraje mi to paradne a nemuzu si to vynachvalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 to Blacky Můžeš-li, nafoť mi ten konektor s kabely pro Aux. Dííííík!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 (editace) jezis, ja sem hlava. ok pisu upominku do telefonu a rano to nafotim. takze origo mam 4 draty, jak sou zapojeny netusim. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 to Blacky Moc dík. Takže podle fotek to vypadá že je kostra od AUX tažená dvěma kabely (žlutý a zelený) A až u rádia jsou spojeny do jednoho černého, jak je trochu vidět na první fotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kami3120 Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Můzu se zeptat znalých? Mám O II 2004 a debilní radio melody na kazety jinak elegance výbavu takže i jumbo box, ale zdířku samozřejmě ne A dost by se mi ten aux hodil... Ví někdo o možnostech nebo se můžu klouzaat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Chce to jiný rádio, třeba Audience, nebo novější Stream, na vrakáči koupit kabeláž a ve škodovce AUX zdířku. Na fórum o OCII je to všechno popsáno, tak hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.