Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Sláva :):palec2: .

SKODA...SIMPLY CLEVER. :D

• 1 měsíc později...

Ahoj, chlapi, kdyz si pripojim Mp3 k autoradiu Dance, pres AUX, skladby musim prepinat pres mp3 je to tak? nejde to prepinat na autoradiu? Diky zdenek

Upraveno od foromen
NECITUJ předešlý příspěvek, čti pravidla.

:) jj samozrejme

hihi., teeda. ,asi jsi odbornik na jine veci, ale tenhle dotaz mi prijde vazne legracni. Myslis, jako ze by radio komunikovalo s tvoji mp3 prehravackou nejak prez 3,5jack kabel? hiiihhihiii No tak to vazne nee. lol

ale tak buďme tolerantní...jsou lidé, kteří technice nehoví, zase třeba rozumí jiným věcem:)

no neboj ja to tak myslim. :palec2:

no Blacky, ty jeden posměváčku!!! :kol-98:

taky Blackyho jednou na něco nachytáme:oD

hihi no to se nebojim. :p Kecam do tolika veci, kterym nerozumim, ze to nebude tezky. :)

heeh napr že v ovládaní kúrenia sú žiarovky....že? :D

treba :p

:D
  • 4 měsíce později...

tak dnes sem to poprvé vyzkoušel a jsem spokojen cd jdou pryč s auti a budu hrá jen přes to :)

• 3 týdny později...

Mám prosbu pro někoho kdo by byl ochotný vyfotit konektor s kabely, který je připojen do zdířky AUX a má tuto zdířku origo s výroby. Ve zde zmiňovaném návodu na dodatečnou montáž AUX zdířky ze stránek pro OCII píše autor tohoto návodu že použil čtyřžilový kabel, ale jak je zřejmé z fotky v záhlavý tohoto vlákna výrobce táhne jen tři kabely do konektoru rádia (modrý konektor). Vypadá to, že vzájemné propojení kostry pro levý a pravý kanál je provedeno hned u konektoru AUX (černý drát). Protože mám rád kvalitní práci, chci to udělat přesně jako z výroby, a ne tam motat nějaké neorigo kabely. Pomůže mi někdo? Stačí jen foto konektoru AUX s kabely. Dík.

Nikdo se nenajde?

po kazde na to zapomenu. Dnes tady mam fotak, tak si pisu poznamku do telefonu a snad to vyjde. :palec2:

ono je uplne jedno ci pouzijes 3 alebo 4 draty.ja by som osobne pouzil tienenu dvojlinku pre lepsie odrusenie...

Mnu ja mam napojeny na AUX jack a na tom prechodku do mobilu. Hraje mi to paradne a nemuzu si to vynachvalit :prc:

• 2 týdny později...

to Blacky Můžeš-li, nafoť mi ten konektor s kabely pro Aux. Dííííík!!!!!

post-5601-1237455935_thumb.jpgjezis, ja sem hlava. ok pisu upominku do telefonu a rano to nafotim. :kuk:

takze origo mam 4 draty, jak sou zapojeny netusim.

Upraveno od Blacky

to Blacky Moc dík. Takže podle fotek to vypadá že je kostra od AUX tažená dvěma kabely (žlutý a zelený) A až u rádia jsou spojeny do jednoho černého, jak je trochu vidět na první fotce.

• 4 měsíce později...

Můzu se zeptat znalých? Mám O II 2004 a debilní radio melody na kazety jinak elegance výbavu takže i jumbo box, ale zdířku samozřejmě ne :( A dost by se mi ten aux hodil... Ví někdo o možnostech nebo se můžu klouzaat? Dík

Chce to jiný rádio, třeba Audience, nebo novější Stream, na vrakáči koupit kabeláž a ve škodovce AUX zdířku. Na fórum o OCII je to všechno popsáno, tak hledej.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.