parolla Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Keď som mal v aute rádio Beat (riadna bieda) tak AUX telefón načítal aj spustil,ale hlasitosť som musel dať na maximum, aby to vôbec bolo počuť.Strašne to šumelo a nedalo sa to počúvať. Telefón musel byť android,keď som pripojil Windows telefón - ten nenačítalo vôbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Ja by som bol rad, keby spustil.. ja sa skratka nedostanem ani k tomu, aby mi vypisalo na displeji AUX IN.... jednoducho ako keby to tam vobec nebolo zapojene... ja mam iphone a skusal som aj android... ale tam by nemal byt problem... kebyze to susti alebo ide slabo, tak je to vyhra - lebo chyba by bola potom zrejme inde... ale takto som stale na zaciatku :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Keď stlačíš na rádiu Beat tlačítko CD,tiež ti vypíše NO CD,pretože toto rádio nemá cd mechaniku.Aby to cd hralo potrebuje cd menič.Chápem,že Ťa hnevá,keď nefachčí niečo čo by samozrejme fungovať malo.Mňa hnevá skôr to že škodovka tvrdohlavo a dlhodobo nemontovala do vozov originálne autorádia s USB a AUX vstupom,čo konkurencia už pár rokov montuje bežne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Ja mam radio Dance a je tam mechanika, tak funguje... dokonca aj AUX - ale neviem preco nefunguje :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Pozrel som sa ako to mám ja - ak stlačím MENU, tak hneď prvá položka hore vpravo je AUX ON alebo OFF. Tebe tam ukazuje čo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Mam tam iba toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Tak to vyzerá na závadu autorádia, ktorú asi vyrieši len nejaký odborník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Tak to ma moc netesi :-/ este ma napadla jedna vec... kamarat ma fabiu II s radiom Dance a prehodit to.... len ci nezablokujem obe radia lebo viem, ze kedysi to pytalo kod len neviem ako to je teraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Kod to chce furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiroPB Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 a je kdesi napisany alebo da sa nejak lahko zistit, ci len cez nejaku diagnostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Pokud ho nemáš v papírech od radia, tak jedině do autorizovaného servisu, záležitost asi 5-ti minut na počkání.. Já zjišťoval takhle pin k radiu asi měsíc zpátky a nechtěli za to ani korunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Já nedávno vyndal baterku i pojistku od radia .. chtělo to po mě kód. Nechal jsem chvíli klíček v zapalování se zaplými kontrolkami a radio najednou samo od sebe začalo hrát a funguje doteď .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Žádná novinka - to platí už od roku 2006, respektive od přechodu na komunikační rozhraní CAN v.1.6 = rádio si samo vyžádá kód a po sběrnici ho dostane z palubní přístrojový jednotky. Pokud rádio vyndáš a dáš místo něj "aftermarket", na VAGu máš trvale vysvícenou chybu "žádná komunikace s rádiem". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Pokud to aftermarket rádio namontuje odborník tak tam žádná trvala chyba neni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Děkuji za vysvětlení, už jsem zase chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Na radiu Blues používám AUX i jako handsfree. Mobil poslouchá, ale repráky auta mluví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 Taky to tak používám na radiu Swing .. jen je škoda že při tom nehraje radio do pozadí lehce to bych už asi chtěl moc .. není to pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Září 2014 Sdílet Vloženo 25. Září 2014 A ten komu volam slyší takovou ozvěnu když něco povídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 To si u mě zatím nikdo nestěžoval. Podle mě záleží na nastavení telefonu i na hluku z radia že .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Custe vsetci vie miniekto poradit kam sa maju zapojit kable ktore trcia od mdi kabla prepojenia medzi mdi a navi/radio,???aj s foto ak by sa dalo vopred vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 (editace) Mam tam iba toto: Já jsem na tom úplně stejně, co se týče zobrazení obou screenů rádia Dance. Jinak Fabia II 1,6 Elegance I/2009. Podařilo se ti rozchodit ten AUX-IN vstup? Pokud ano, mohl bys mi napsat jak? Editováno: 24. Prosinec 2014, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Hele lidi mam mensi problem. Vcera jak jsem jel autem tak jsem chtel dat jacka di auxu a on mi propadl dovnitr. Nemuzete nejak poradit jak ho zpet vytahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Sundat středovej panel. Já mam jagovej kabel nastálo zasunutej do auxu a připojuju jen telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 A nemas manual jak na to nebo to je podobne jako u octavky viz http://www.octaviaclub.cz/clanky/demontaz-stredoveho-tunelu-octavia-ii-344.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2014 Tak jestli na to nechvátáš tak bych to sem večer hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.