Březen 8, 200718 r Chci se zeptat, zda stačí koupit úplně obyčejný kabel jack-jack a zda je vůbec k dostání? Má to už někdo vyzkoušený? Já si ho totiž zkusil vyrobit a hraje to strašně potichu a navíc kolísá zvuk.
Březen 8, 200718 r koupil sem si ho v krame s PC komponentama, stoji 20kč, je to obyc stereo 3.5 jack-jack. Takovej co se dodava ke zvukovejm kartam. a hraje to paradne. jakej mas zdroj? ja to cpat s toho TEACa a spokojenost, jako bych tam mel CD.,
Březen 8, 200718 r koupil sem si ho v krame s PC komponentama, stoji 20kč, je to obyc stereo 3.5 jack-jack. Takovej co se dodava ke zvukovejm kartam. a hraje to paradne. jakej mas zdroj? ja to cpat s toho TEACa a spokojenost, jako bych tam mel CD., přesně tak, já ho kupoval dnes 1,5 m (neměli kratší) za 24 Kč... v normálním krámě elektra
Březen 9, 200718 r Tak už ho mám! opravdu tam nebyl nainstalovaný... ale byl jsem s tím u Samohýla na třikrát a potřetí jsem se tam musel vzteknout, aby mi to udělali, prý zase v pondělí, je to tam katastrofa a nemá to daleko ke komunistickým servisům a časům... Zásadně Samohýl Zlín nedoporučuji...
Březen 9, 200718 r Dnes som skusal ten AUX IN a hraje to celkom v pohode...aj ked sa mi zdala mierne znizena kvalita zvuku. Neviem, ci to je "kvalitou radia", káblu, alebo samotneho vstupu AUX...
Březen 9, 200718 r Ano, pustil som tam MP3 z mojho mobilu a to ma velmi slusny zvuk aj na sluchadlach (Sennheiser) a aj na PC reprakoch (Harman Kardon) a ten zvuk v aute ma trosku sklamal, takisto aj kvalita prijmu radia, ale nevadi, v aute je to postacujuce...mozno to bude aj tymi reprakmi v aute (neviem, ake su tam osadene)
Březen 9, 200718 r ospravedlnujem sa - chyba pripojenia POPROSIM admina o premazanie mojich prazdnych prispevkov vratane tohto. Vdaka No jaké tam jsou repro, to by mě také zajímalo, dá se to, ale čekal jsem to lepší...
Březen 10, 200718 r heheh rozebirat to nebudu, me to hraje paradne, mam tedy jen ty 4 vpredu. Do formanka sem si montoval repro z OI, byly to velky 160mm blaupunkty
Březen 10, 200718 r heheh rozebirat to nebudu, me to hraje paradne, mam tedy jen ty 4 vpredu. Do formanka sem si montoval repro z OI, byly to velky 160mm blaupunkty mám taky jen ty 4 přední, ale u některých skladech Pink Floyd to sem tam zabzučí, i když basy jsou na nule. Každopádně se těším, až tam dnes píchnu flashku, cd v mp3 se mi už vypalovat nechtějí...navíc je škoda, že nikde poblíž řidiče není na CD udělaná schránka.
Březen 10, 200718 r Tak jsem ten kabel už taky koupil a zatim spokojenost, hraje to stejně, jako bych měl puštěné CD.
Březen 10, 200718 r no my mame tiez len 4 repro + radio dance a ked som pripojil mp3, tak to hralo dost necisto a strasne to basovalo, aj ked som znizil tie basy.
Březen 11, 200718 r hmm tak to je fakt zvlastni, skus ruzny mp3, wavy, proste cokoli co ti tvuj mp3(i ty umi ruzne formaty) dovoli, ruzny styly, a tka pokud to bude porad zlobit, tak sup do servisu. joo a dneska sem vyzkousel tu funkci GALA, , kdyz sme to dal na plno tj 9, tak se to opravdu znatelne pri vetsich rychlostehc zesiluje., pri vyklizeni bordelu v pokoji sem nasel origo kabel 3,5- jack-3,5 k moji MP3, takze my zbyl ten co sem si koupil. Pokud ho nekdo jeste nema a jede na sraz na ten Karlstejn, tak mu ho venuju. Upraveno Březen 19, 200916 r od Blacky
Březen 16, 200718 r Nemuze to bejt nic slozityho..tak si to nekdo kupte a rozeberte :-) Ahoj, tak jsem dnes koupil tu kouzelnou krabičku, která má simulovat changer. Pitvat se mi jí opravdu nechce, je to docela dobře slisované s pečetí kvůli záruky. Až to budu mít připojené k Symphony tak dám vědět jak to šlape. Upraveno Únor 9, 201114 r od Wojnar
Březen 17, 200718 r Tak před chvílí jsem to testoval a naprostá spokojenost !! Všechny ( dva ) transmittery, které jsem předtím zkoušel a šel ihned vrátit prodejci, protože to bylo neposlouchatelné se můžou jít zahrabat.
Březen 18, 200718 r Prosimte mam autoradio se vstupem na cd changer - radio Philips. Je nejake reseni - redukce, ze bych pripojil treba audio zvuk? A kde se to da koupit diky
Březen 18, 200718 r U tebe by neměl být problém, pokud má rádio možnost připojit changer tak bude mít pravděpodobně linkový vstup 2xcinch. Zkus kouknout tady http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio...ely-a-adaptery/
Březen 18, 200718 r Prave ze nema cinch. Je to Philips - ma tam 2x iso - jeden napajeni a druhy repro a pak na changer tod vse Upraveno Únor 9, 201114 r od Host
Duben 6, 200718 r Tak abych to tady všem ujasnil!!! Na navigaci Škoda DX můžete připojit klidně i DVD a koukat na filmy!! Tudíž připojit MP3 není žádný problém. Jen co je docela problém je sehnat konektor který je na navigaci. Je to ten kulatý. Myslím že tam je 8 nebo 9 pinů. Já jsem si ten konektor vyrobil sice to nevypadá nic moc a musí se tam opatrněji zasouvat ale funguje to. Když si seženete ten konektor tak Vám kabel na MP3 za 250kč udělám.
Duben 19, 200718 r pri vyklizeni bordelu v pokoji sem nasel origo kabel 3,5- jack-3,5 k moji MP3, takze my zbyl ten co sem si koupil. Pokud ho nekdo jeste nema a jede na sraz na ten Karlstejn, tak mu ho venuju. Já bych ho vzal, pokud není nic proti.
Květen 9, 200718 r neví někdo kde sehnat ten konktor k navi je to kolatý na 9 pinů Upraveno Květen 9, 200718 r od kadlec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.