Malta Vloženo 11. Září 2016 Vloženo 11. Září 2016 tak balenou vodu kupujeme taky v BG, 5 litrový barel něco přes dvě Leva takže dejme tomu 35Kč. Ale sebou nebereme lautr nic, jen na cestu, zbytek stravování tam Citovat
flacek Vloženo 11. Září 2016 Autor Vloženo 11. Září 2016 Tak ja bych to netahal, to auto :-D Zase nevim jakou mate predstavu ale vzal bych par balenejch salamu, vodu, dva chleby a vystarano. Ted jsme nebrali skoro nic a vse kupoval az tam. Na jidle jsme tam byly asi 3x a sunkova pizza je tam od 40kun coz je jako u nas a jidla od 50kun ale zas to maj s prilohou. Ryby tak to uz je a vysokohorskou prirazkou, 100g od 90kun dle druhu ryby. Ono jak je horko tak clovek moc neji ale spis pije. Mimochodem pivo v restauraci od 15kun, balene jsme kupovsli 2l PET za 20kun a to vetsinou Karlovacko.Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Malta Vloženo 11. Září 2016 Vloženo 11. Září 2016 točené kolem 2 Leva, tedy jako u nás no a vydatný oběd, pro dva 30-40 Leva a to včetně šopáků, a pití, ale dalo se i v některých restauračkách i kolem 25 Leva. Citovat
Petrrr Vloženo 11. Září 2016 Vloženo 11. Září 2016 Byl jsem jak v Chorvatsku tak v Bulharsku. Pokud je nekdo jen plazovej povalec a chce usetrit tak Bulharsko ok. Opravdu je tam levne. Ja sebou nebral vubec nic - tam to neni opravdu treba. More, priroda a jine veci , zejmena Makarska a pohori Biokovo v Chorvatsku je dle meho trochu jiny level a tomu se nejake Bulharsko nevyrovna. No je tam ale rok od roku draz a o ceste ani nemluvim. Citovat
Malta Vloženo 11. Září 2016 Vloženo 11. Září 2016 tak v Bulharsku, pokud cheš za přírodou, nemůžeš zůstat jen u pobřeží, ikdyž i tam se dá najít spoustu míst na výlety edit: plážový povaleč zrovna nejsem a ač destkrát vždy na stejné místo (Primorsko), mám projeté Bulharsko od Rezova až po Varnu 1 Citovat
Malta Vloženo 11. Září 2016 Vloženo 11. Září 2016 dá se říci, že mám z obojího obdobné zážitky ... třeba lodí po Cetině v Omiši, nebo lodí po Ropotamu k ústí do Černého moře (pravda skály okolí Cetiny byly velkolepější než kolem Ropotama, ale na Ropotamu se zas loď otáčela až u samého ústí do moře. Chorva, třeba výlet na Kornati, super, ale takové delfinárium ve Varně též nebylo k zahození ... jako Chorva se mi líbí, jen nám vadilo, jak nás Čechy v restauracích tehdy přehlíželi a co jsme okusili BG, už bych do HR nejel, prostě hodně muziky za málo peněz Citovat
flacek Vloženo 13. Září 2016 Autor Vloženo 13. Září 2016 Každý si asi vybere to svoje, osobně bych k moři nejel a u moře jsem byl po 20letech ale doma tam pořád chtěli, tak jsem po x letech už prostě musel. Ve výsledku to dopadlo dobře, žena spokojená a tím pádem i já spokojen Mimochodem já se s opovržením že jsem s CZ nezažil, všude ochotný a vždy vše naprosto v pořádku. Citovat
Malta Vloženo 14. Září 2016 Vloženo 14. Září 2016 neříkám, že je to pořád, vlastně to nemám oveřeno (už jsem od 2006 v HR nebyl), jen jsem zmiňoval stav před 12-14 lety ... to nás holt měli ještě za paštikáře Citovat
flacek Vloženo 18. Září 2016 Autor Vloženo 18. Září 2016 Tak nám začíná zimní období a tak se nduím a přemýšlím že bych tam dal do projektorů OSRAM Silverstar 2.0. Pořád si ale řikám jestli to má význam a jestli poznám rozdíl. Někdo je spokojen, někdo rozdíl nepoznal. Nyní tam mam žádovky z fabriky a přijde mi to v pohodě ale pokud by to svítili lépe, tak bych se nezlobil. Citovat
MilanHos Vloženo 19. Září 2016 Vloženo 19. Září 2016 První dojem poznáš, po nějaké době si zvykneš a bude se ti zdát že svítí jako ty původní. NBU už je jiná ale silver určitě vydrží mnohem déle. Já nejsem poctivý v tom abych si zapisoval výměny žárovek ale pocitově mám teď silver snad o pul roku déle.. Ale před dvouma rokama jsem dostal srnku do světla s NBU tak i ona mohla životnost zkrátit Každopádně za šera a když je horizont ještě světle modrej tak to bílejší světlo trochu degraduje, v 90% situací je ale fajn. Citovat
flacek Vloženo 30. Září 2016 Autor Vloženo 30. Září 2016 Tak jsem se snažil vyměnit žárovku projektoru. Za boha nešla vyndat z patice, počítám že to bude asi víc síly že Jinak co jsem koukal tak je tam na kontektoru takový plíšek co asi slouží k tomu, aby žárovka sedla tak jak má. No zandal jsem to celé zpět i s původní žárovkou (kterou jsem nevyndal) ale nyní mi to světlo svítí o dost níž. Dá se to natočit do světla opačně nebo jsem taková lama? Neměl jsem na to moc času, takže po víkendu na to juknu znova ale je mi hlavně divné, že to svítí níž. Citovat
flacek Vloženo 8. Duben 2017 Autor Vloženo 8. Duben 2017 Tak vcera prvni garancka po 2letech s vymenou oleje. A opet na fakture 4l tak jsem to odmitl zaplatit. Zase vymluva ze je to na max a ze 3,2l je na spodni rysku a ze jim to pak nikdo neproplati (nechapu, olej platim preci ja) apod. Takze jsem proste rekl 3,2l a smitec, tak fakturu roztrhal a vystavil novou. Doresim reklamaci drnciho plastu ve dverich ktery dodaji novy a u Prerosta uz mne neuvidi. 1 Citovat
Alma Vloženo 8. Duben 2017 Vloženo 8. Duben 2017 Zdar, mě minulý týden účtovali 3,2 l a je fakt, že je to pod půlkou. Kolik stála garančka? Mne 3609,- Citovat
flacek Vloženo 9. Duben 2017 Autor Vloženo 9. Duben 2017 (editace) Zde je screen z faktury. Jinak pokud odečtu olej a filtr tak s klimou to vychází na 3700,-Kč Mimochodem teď se mi několikrát stalo že na volnoběh motor cca po minutě zaškytal a při tahu např. když člověk vyjíždí z omezení na dálnici a šlápne na to, tak v cca 4tis ot. to jakoby jednou zaškobrtne. Bohužel je to náhodné a nevím jestli by na to měl vliv benzín, ten beru stále na dvou čerpačkách a to na Benzině a pak v Tesco Letňany. V druhém autě nikdy nebyl žádný problém. Editováno: 9. Duben 2017, autor: flacek Citovat
Alma Vloženo 9. Duben 2017 Vloženo 9. Duben 2017 Hmm, to je zajímavé jak se to liší. navíc mám protokol z brzdové stolice, z testu AKU, nechal jsem si přehrát sw motoru ať v létě startuju napoprvé. Jinak až na vrzání loketky (zatím namazali) dělá to jen v létě a občas zablbne zadní stěrač ale jen někdy a dokud to nebudu mít nahrané tak mi motorek nemůžou vyměnit tak Ťuk Ťuk. Citovat
flacek Vloženo 9. Duben 2017 Autor Vloženo 9. Duben 2017 Tak já mám ještě takový ten souhrn co se dělalo a tam mám taky kontrola baterie, gum, osvětlení apod. No ty ceny jsou fakt divoký, tak jako tak cena v Praze je masakr, a to nemluvím o tom že s tím olejem to tam flákaj jak se jim líbí. Asi na to málokdo kouká takže si to účtují jak chtějí. Citovat
Heini Vloženo 9. Duben 2017 Vloženo 9. Duben 2017 Almo, to je zatím nejlevnější LL olej, co jsem v autorizáku viděl, važ si toho. . Po mně chtěli cca 800 za litr... Citovat
Ne Dy Vloženo 13. Duben 2017 Vloženo 13. Duben 2017 Přerost nejhorší spolu ještě s NH car na Strahově. Citovat
flacek Vloženo 24. Duben 2018 Autor Vloženo 24. Duben 2018 Tak 9.4. probehla garancka po 3 letech a 34tkm, auto prohledly, menila se brzdovka, cistila klima + filtr, cistily brzdy:-D celkove za 4,7tis. Po 14 dnech zjistim, ze mam poblitou prevodovku od oleje co unika nekde u vypustaku. Docela by mne zajimalo, na co ty garancky jsou. Takze jim opet budu volat a budu to davat na reklamaci. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.