dračik Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Zdravim. Tak som sa stal majiteľom Superba. Superb II 2011 1.6 TDI CR 77 KW, 5 st. MT. Zatiaľ som sa na rôznych fórach dočítal rozporuplne informácie o čipovaní aj týchto motorizácii tak ak mate skúsenosti tak sa podelte. Dieselpower, tdifun, motorpower, revo technik, príp iné??? Ako je to s DPF filtrom, odchádzaním spojky a inými negatívami a porovnanie pozitív. Je to vhodne aj na supa? Díky za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 tak nevím jak u tvé motorizace,já mám 2.0 103 kW a mám to čipované u motorvowera a můžu jen doporučit.ví co dělá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vti Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Také mám 1,6 TDi 77kW a původně jsem chtěl jít do Cimbu, až mi skončí záruka. Ale už sem si na šnečka tak nějak zvykl a ještě to zvážím... 160km/h to dá bez problému na tempomat, to mi stačí... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Motorpowera nebrat, mam od nej a za ty prachy Ti to udelaji podobne a lepe jinde! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RUDIS Vloženo 30. leden 2017 Sdílet Vloženo 30. leden 2017 Ahoj , mám právě čipnuto 1,6 Tdi a můžu říci ,že mi přijde jako kdyby mi přidali konečně motor do auta. Chipnuto asi na 95Kw . Vše bez problému a hlavně levně . Mohu jen doporučit firmu ESO tuning p. ing. Esterku. Ví co dělá. Spotřeba šla dolů o 0,6 litrů a výkon nahoru. Konečně můžu i předjíždět !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RUDIS Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 V 15. 2. 2015 na 21:39, dračik napsal: Zdravim. Tak som sa stal majiteľom Superba. Superb II 2011 1.6 TDI CR 77 KW, 5 st. MT. Zatiaľ som sa na rôznych fórach dočítal rozporuplne informácie o čipovaní aj týchto motorizácii tak ak mate skúsenosti tak sa podelte. Dieselpower, tdifun, motorpower, revo technik, príp iné??? Ako je to s DPF filtrom, odchádzaním spojky a inými negatívami a porovnanie pozitív. Je to vhodne aj na supa? Díky za odpovede. Ahoj, když budeš jezdit rozumně ,tak tě auto opravdu přežije. Já osobně nezávodím ani se prudce nerozjíždím. Když potřebuji předjíždět, tak se nebojím. Když budeš slušně jezdit tak se po čipu mimo město dostaneš na 4,8 /100 km a nemusíš ani tak podřazovat. Před projetím ostřejší zatáčky nebo křižovatky jsem musel vždy řadit na 2 stupeň po čipu se to krásně rozjede i na 3. Spojka i vstřiky opravdu vydrží při rozumné jízdě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.