sk0d@ Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Co maju spolocne konstrukteri s nakupcami? Zas daky odbornik sa tu vyliahol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 V 26. 1. 2017 at 19:52, MilanHos napsal: Objednej, všichni se budeme těšit na zkušenosti. Zajímalo by mě jestli to dokážeš zapojit bez vytáhnutí světla. Přinejhorším budeš jezdit jen vedne. při tom vašem přístupu Vám sem žádné zkušenosti psát ani nehodlám ;-) btw. jinak já nemám problém vytáhnout světla ty ano??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 (editace) Nezkoumal jsem jak se dá vytáhnout a ani nepotřebuju něco takovýho dělat. Nejsem žádný antitalent, takže asi dokázal, jen bych k tomu potřeboval prostory. A já to nemyslel nějak negativně, upřímně si myslím že budou všichni rádi zabtvé zkušenosti když to ještě nikdo nezkoušel. Někdo se bude těšit na to že se ti to nepovede nebo to bude svítit napytel, někoku zase sklapne pusa že se ti to povede a budeš plně spokojený. Já budu rád když se ti to povede protože s tím nemám sebemenší zkušenost a nehodlám ti proto nic vymlouvat. Editováno: 29. leden 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Zdeněk Pelikan No len ty máš super prístup, všetkých kritizuješ ale asi si najlepší odborník ty, napísali ti len pravdu že je to nanič tie tvoje led a zo sarkazmu ti napísal MilanHos aby si kúpil a podelil sa o skúsenosti, vieš na to je vlastne forum o pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Sarkazmus asi né. Prostě nikdo mu nedokáže s jistotou poradit a jen se tu haní, nezbývá nic jiného než to prostě koupit a vyzkoušet. Odhodlání na to, vypadá to tak, má dostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 @Zdeněk Pelikan ked ti je vela dat za osramy, tak skus powertec platinum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 pani, uz ste niekto menili ziarovky hmlovky?..mne to dnes po roku vypisalo a uz nesvieti..cital som manual, tak hadam to pojde lahko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 hmlovky som veru zatiaľ nemenil, nebol dôvod daj vedieť ako to išlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 22. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Háčkem vytrhneš plast vedle mlhoveho světla, pod ním jsou dva šrouby, ty vysroubuješ a vyndáš celé světlo. Ze žárovky vyndáš konektor a žárovka je na bajonetu. Proti výměně žárovek v hlavních světlech je to brnkačka ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 pani, chcel som teda vymenit tu ziarovku v hmlovke, isiel som podla navodu, len som sa zasekol, lebo mi chyba pri rezervnom kolose skrutkovac, skoro ma svihlo...aky je to prosim skrutkovac, viete poradit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Díval jsi se pořádně? Je totiž schovanej pod klíčem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 no kuknem este raz, ale kupil som si taku sadu mini torxkov ako nozik, tusim ich je tam osem a hodil ku kolesu a vymena ziarovky v hmlovke nakoniec v pohode, ide to lahko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 U nas kilči k vyměné žarovek nedaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Dnes výměna 4x H7 Osram NBU. Po cca 2 hodinách nadávání hotovo. Už se "těším" na další výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) Demontoval jsi baterku? Co jsem se tak díval tak mě čeká porod.. Zklušel jsem nahmatat ten konektor a asi to pujde jen bez rukavic a s dořezanýma rukama Editováno: 10. Květen 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Ano, baterka šla ven. Dělal jsem také bez rukavic. Jinak se vynulují jen hodiny a trip km, takže v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 MilanHos Jasně baterie ven. A u heini jsem dal fotky patic. Už to je rok a půl co jsem to měnil. Tak jsem ty fotky chvilku hledal. A jedna zvlášnost Pokud jsi pravák tak jedině levé potkávací je na pravou ruku. Ostatní 3 na levou. a chce to malé hubené ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Sorry, ale som precital male hebke ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 No chtělo by to nějakou divoženku ale zase je nutná síla s žárovkou otočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Musím říct přítelkyni aby začala posilovat zápěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Ale zase přijdeš o lásky plnné splynutí s autem. Přes ten podběh si přitiskneš ouško a tvářičku na blatník a šátráš poslepu jako zvěrolékař při iseminaci krávy. A nejlíp když ti z hora rukou otočí pomocník. Do světla na uchycení žárovky strčiš tak max 3 prsty. Nebo si vyrobit udělátko co nasadís na patici a tímto ji otočíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Takže ideálně když bude rozpálená kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
castava Vloženo 30. Květen 2017 Sdílet Vloženo 30. Květen 2017 Minulý týden mi žárovky měnil mechanik z autorizáku. Po oslovení na výměnu žárovky říkal "není problém, samozřejmě vyměním" (netušil do čeho jde ), po 15 minutách a vyměněné žárovce u spolujezdce říkal že se na to může vy...t, po dalších 10 minutách práce na druhé žárovce, jsem si obohatila slovník o několik různých slov o kterých jsem ani neměla tušení, že existujou . Po půl hodině byly žárovky vyměněny a mechanikovi se ulevilo, že si může jít namazat zápěstí a odřené prsty. Tak jsem mu řekla že chci ještě vyměnit u dálkových a to šel do kolen, ale ty nebyly až zas tak náročné. Poučení pro mechanika, až příště někdo přijede na výměnu žárovek, tak si zřejmě vezme dovolenou Malé shrnutí na závěr, až vám praskne žárovka a zastaví Vás policie a budou chtít abyste si to opravili, tak je rovnou pošlete někam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 To nevěděl do čeho jde když je z autorizáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 10. Září 2017 Sdílet Vloženo 10. Září 2017 (editace) Včera mi skoro na den přesně po roce, cca 30 tis km a kupodivu skoro na stejném místě odešla NBU v levé potkavacce (bacha na Helsinger - asi tam mají nějaké anomálie ;-) Minule na trajektu,teď při výjezdu z města). Měnil jsem to pod mostem u odpočívadla na Bogo, protože lilo jak z konve. Musel jsem přes podbeh - zlata pravá strana - drbal se s tím asi půl hodiny. Bohužel jsem neměl druhou NBU, takže jsem tam dal normální a casem to asi srovnám. Jinak přijde mi, že NBU má o maličko větší dosah než klasika.Tak 10%. Jinak žádný rozdíl v tom nevidím... Editováno: 10. Září 2017, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.