hal Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Ahojky! Pánové potřebuju informaci!! Neví někdo kde v jižních čechách kvalitně a za dodrou cenu opraví hliníkáče? HAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Ahojky!Pánové potřebuju informaci!! Neví někdo kde v jižních čechách kvalitně a za dodrou cenu opraví hliníkáče? HAL Vim v Plzni... pan Boucek, vari i rovna, tel. 604753801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 vím v HK a NA - Elkov Jaroměř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Co Brno a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hal Vloženo 13. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Jsem od Tábora, takže je to trochu z ruky, ale když nic jinýho nebude tak tam někdo asi jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Zlín- Želechovice. Rovnání cirka 300/ks. Dále vaří, přezouvá, vyvažuje. Viděl jsem jsem u něho opravené kolo z DTM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.