Peky1 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Je potřeba dle montážního návodu použít lepící tmel? U prahovych list není potřeba. Oba produkty mají lepící pásky. Zajímá me zda to tu už někdo doma bastlil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Dával jsem před rokem na F2 kombi, bez tmelu a zatím drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 Prubnu to bez tmelu. S tmelem pisou , že demontáž není možná. Takže pokud bych to chtěl v budoucnu urvat, je to asi lepší volba. Ted jen čekat az bude teplo. Díky za informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Tiez zvazujem coskoro pri teplom pocasi lepit na F2C, ale tiez asi pojdem bez tmelu. Zbytocne babranie s tym -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Ona ta originál lišta ani moc nárazník (u F2C) nechrání, protože až na hranu nezasahuje. Ale já mám v místě té lišty takřka po celé šířce celkem ukázkově prasklej lak. Takže u mě je lišta z estetických důvodů. [emoji3] Editováno: 26. Únor 2015, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 Nezasahuje, ale ako pises, ochrani aspon nieco. I ked by som momentalne uvital keby mi ho niekto tukol a vymenili ho. Asi ma niekto nema rad :/ -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 3. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 Přesně tak, lepší než nic. Ono u Romstera je ten zadní nárazník docela vystouplej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Já si ji lepil doma a tmel jsem dával...Dát tmel bylo doporučeno i v přiloženém návodu k montáži. U Rooma je zadek dost na ráně a voda i mráz časem udělají své...Co se ochrany týče, svůj účel plní. Na prahové lišty jsem tmel nedával. Ty jsou v suchu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Chlapi je prosím rozdíl mezi originální ochrannou lištou plastovou zadního nárazniku a tímto krom toho že to je levnější a je ze dvou kusů? http://www.auto-doplnky.com/kryt-nakladaci-hrany-kufru-skoda-roomster-2006-martinek-auto-sr158d-p4214 a originálem http://www.auto-doplnky.com/prah-patych-dveri-skoda-roomster-2006-original-kda770004-p11416 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Alma: V ruce jsem ji neměl, ale ta od Martínka je evidentně širší a ke konci trochu zahnutá dolů, takže narozdíl od originálu jde zřejmě až na hranu, což by bylo fajn. Možná ale nebude pogumovaná. Asi to budeš muset vyzkoušet a pak dát vědět. Editováno: 6. Červen 2015, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Tak jelikož tu od Martinka mám, a je po necelých dvou letech dost vybledlá, a protože musím ošetřit ještě jeden jiný nárazník tak nevím jestli nejít do originálu. Ten cenový rozdíl není nijak velký, spíše mám obavu protože to je pouze z jednoho kusu poškození při dopravě. Navíc ten neorigo by klidně mohl býti delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Aha, dobré info, díky - Martínek bez pogumování bledne, originál je krátký, neboli obojí je naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Proto mám fólii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 No, ale ta cena, to se mí spíš líbí ten plast i po vzhledové stránce. Jak moc velký problém ji tam nalepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peky1 Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Bral jsem z obautodily v akci tuším za 550 a došlo to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Almo,origo lišta je malá,neorigo nekvalitni plast,na slunku se vyšisuje.Nalepit není problém,musíš si to rozměřit a pak už stačí být trochu šikovný.Nebo si to nechat nalepit od někoho,kdo samolepky dělá.Ještě je možnost nechat si jí vyříznout v nějakém reklamním studiu.Já to neřešil a koupil originál. Editováno: 10. Červen 2015, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.