Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Je potřeba dle montážního návodu použít lepící tmel? U prahovych list není potřeba. Oba produkty mají lepící pásky. Zajímá me zda to tu už někdo doma bastlil.

Dával jsem před rokem na F2 kombi, bez tmelu a zatím drží.

• Autor

Prubnu to bez tmelu. S tmelem pisou , že demontáž není možná. Takže pokud bych to chtěl v budoucnu urvat, je to asi lepší volba. Ted jen čekat az bude teplo. Díky za informaci.

Tiez zvazujem coskoro pri teplom pocasi lepit na F2C, ale tiez asi pojdem bez tmelu. Zbytocne babranie s tym

--

Z mobilu

Ona ta originál lišta ani moc nárazník (u F2C) nechrání, protože až na hranu nezasahuje. Ale já mám v místě té lišty takřka po celé šířce celkem ukázkově prasklej lak. Takže u mě je lišta z estetických důvodů. [emoji3]

Upraveno od rkonf

Nezasahuje, ale ako pises, ochrani aspon nieco. I ked by som momentalne uvital keby mi ho niekto tukol a vymenili ho. Asi ma niekto nema rad :/

--

Z mobilu

• Autor

Přesně tak, lepší než nic. Ono u Romstera je ten zadní nárazník docela vystouplej.

Já si ji lepil doma a tmel jsem dával...Dát tmel bylo doporučeno i v přiloženém návodu k montáži. U Rooma je zadek dost na ráně a voda i mráz časem udělají své...Co se ochrany týče, svůj účel plní. Na prahové lišty jsem tmel nedával. Ty jsou v suchu.. :kol-28:

• 2 měsíce později...

Alma: V ruce jsem ji neměl, ale ta od Martínka je evidentně širší a ke konci trochu zahnutá dolů, takže narozdíl od originálu jde zřejmě až na hranu, což by bylo fajn. Možná ale nebude pogumovaná. Asi to budeš muset vyzkoušet a pak dát vědět. :)

Upraveno od JayBee1

Tak jelikož tu od Martinka mám, a je po necelých dvou letech dost vybledlá, a protože musím ošetřit ještě jeden jiný nárazník tak nevím jestli nejít do originálu. Ten cenový rozdíl není nijak velký, spíše mám obavu protože to je pouze z jednoho kusu poškození při dopravě. Navíc ten neorigo by klidně mohl býti delší.

Aha, dobré info, díky - Martínek bez pogumování bledne, originál je krátký, neboli obojí je naprd. :(

Proto mám fólii...

No, ale ta cena, to se mí spíš líbí ten plast i po vzhledové stránce. Jak moc velký problém ji tam nalepit?

• Autor

Bral jsem z obautodily v akci tuším za 550 a došlo to ok.

Almo,origo lišta je malá,neorigo nekvalitni plast,na slunku se vyšisuje.Nalepit není problém,musíš si to rozměřit a pak už stačí být trochu šikovný.Nebo si to nechat nalepit od někoho,kdo samolepky dělá.Ještě je možnost nechat si jí vyříznout v nějakém reklamním studiu.Já to neřešil a koupil originál.

Upraveno od standavfr

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.