Publikováno Únor 20, 201510 r Je potřeba dle montážního návodu použít lepící tmel? U prahovych list není potřeba. Oba produkty mají lepící pásky. Zajímá me zda to tu už někdo doma bastlil.
Únor 23, 201510 r Autor Prubnu to bez tmelu. S tmelem pisou , že demontáž není možná. Takže pokud bych to chtěl v budoucnu urvat, je to asi lepší volba. Ted jen čekat az bude teplo. Díky za informaci.
Únor 25, 201510 r Tiez zvazujem coskoro pri teplom pocasi lepit na F2C, ale tiez asi pojdem bez tmelu. Zbytocne babranie s tym -- Z mobilu
Únor 26, 201510 r Ona ta originál lišta ani moc nárazník (u F2C) nechrání, protože až na hranu nezasahuje. Ale já mám v místě té lišty takřka po celé šířce celkem ukázkově prasklej lak. Takže u mě je lišta z estetických důvodů. [emoji3] Upraveno Únor 26, 201510 r od rkonf
Únor 26, 201510 r Nezasahuje, ale ako pises, ochrani aspon nieco. I ked by som momentalne uvital keby mi ho niekto tukol a vymenili ho. Asi ma niekto nema rad :/ -- Z mobilu
Březen 3, 201510 r Autor Přesně tak, lepší než nic. Ono u Romstera je ten zadní nárazník docela vystouplej.
Březen 8, 201510 r Já si ji lepil doma a tmel jsem dával...Dát tmel bylo doporučeno i v přiloženém návodu k montáži. U Rooma je zadek dost na ráně a voda i mráz časem udělají své...Co se ochrany týče, svůj účel plní. Na prahové lišty jsem tmel nedával. Ty jsou v suchu..
Červen 6, 201510 r Chlapi je prosím rozdíl mezi originální ochrannou lištou plastovou zadního nárazniku a tímto krom toho že to je levnější a je ze dvou kusů? http://www.auto-doplnky.com/kryt-nakladaci-hrany-kufru-skoda-roomster-2006-martinek-auto-sr158d-p4214 a originálem http://www.auto-doplnky.com/prah-patych-dveri-skoda-roomster-2006-original-kda770004-p11416
Červen 6, 201510 r Alma: V ruce jsem ji neměl, ale ta od Martínka je evidentně širší a ke konci trochu zahnutá dolů, takže narozdíl od originálu jde zřejmě až na hranu, což by bylo fajn. Možná ale nebude pogumovaná. Asi to budeš muset vyzkoušet a pak dát vědět. Upraveno Červen 6, 201510 r od JayBee1
Červen 6, 201510 r Tak jelikož tu od Martinka mám, a je po necelých dvou letech dost vybledlá, a protože musím ošetřit ještě jeden jiný nárazník tak nevím jestli nejít do originálu. Ten cenový rozdíl není nijak velký, spíše mám obavu protože to je pouze z jednoho kusu poškození při dopravě. Navíc ten neorigo by klidně mohl býti delší.
Červen 7, 201510 r Aha, dobré info, díky - Martínek bez pogumování bledne, originál je krátký, neboli obojí je naprd.
Červen 7, 201510 r No, ale ta cena, to se mí spíš líbí ten plast i po vzhledové stránce. Jak moc velký problém ji tam nalepit?
Červen 10, 201510 r Almo,origo lišta je malá,neorigo nekvalitni plast,na slunku se vyšisuje.Nalepit není problém,musíš si to rozměřit a pak už stačí být trochu šikovný.Nebo si to nechat nalepit od někoho,kdo samolepky dělá.Ještě je možnost nechat si jí vyříznout v nějakém reklamním studiu.Já to neřešil a koupil originál. Upraveno Červen 10, 201510 r od standavfr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.