Kuba A. Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Ahoj všem.Mám Fabii RS a na nohy spolujezdce při vyšší rychlosti fouká studený vzduch i když mám polohu topení nastavenou na nohy a nastavenou nejvyšší teplotu, z topení to fouká krásně teplý, ale někudy mi to tam prostě táhne, obzvlášť v zimě studený vzduch.Měl jsem sundanou i přihrádku u spolujezdce, abych zjistil, jestli to tam někde nefouká a na nic jsem nepřišel.Když pak jedu po dálnici těch 130, prostě tam někudy táhne.I když dám ruku třeba na ruční brzdu, cítím jak to fouká ledový.Nemá někdo podobné zkušenosti?Opravdu nevím, kudy tam může táhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 No jestli se nemýlím tak máš v prd. směšovací klapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba A. Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Nevím, co to je:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba A. Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 to bude asi něco v topení že?ale mě to právě z ofuku na nohy fouká krásně teplý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Máš tam ty "dvířka", díky kterým tam drží kabinový filtr správně na místě? A vlastně, je tam ten filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba A. Vloženo 2. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 to tam všechno je, já právě sundal kaslik u spolujezdce a jel jsem to projed a ještě jsem sebou vzal kamaráda aby zkoušel odkud to fouká a tam z toho prostoru prostě studený vzduch nejde, ale na nohy mu odněkud šel studený vzduch a já to cítil i v místě ruční brzdy.Mě už napadlo, jestli to nemůže foukat někde od toho panelu, co je právě ručka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtrpak94 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Já mám ten samý problém, z vydechu na nohy horký vzduch a okolo zima. Nejvíc je to u středového tunelu a u A-sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) Nefunguje vám směšovací klapka topení. Je to na topení ta levá u řidiče. Pravá je recirkulační. Bohužel právě k té vaší je přístup naprd. Stáhněte si DP v manuálech a mrknite na to. A taky ještě Vagem. Editováno: 11. Březen 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtrpak94 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Díky zkusím to ale nejde mi do hlavy proč z toho vydechu na nohy jde horký vzduch ale okolo fouká studený. Z jakého místa vychází ten studený vzduch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtrpak94 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ještě mě napadlo, vypadlá pruchodka lanovodu řazení. O víkendu na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Březen 2015 Sdílet Vloženo 12. Březen 2015 bude to miešacia klapka ako píše kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 nebo v kastlíku u spolujezdce máš puštěné chlazení napojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.