Publikováno Březen 2, 201510 r Ahoj všem.Mám Fabii RS a na nohy spolujezdce při vyšší rychlosti fouká studený vzduch i když mám polohu topení nastavenou na nohy a nastavenou nejvyšší teplotu, z topení to fouká krásně teplý, ale někudy mi to tam prostě táhne, obzvlášť v zimě studený vzduch.Měl jsem sundanou i přihrádku u spolujezdce, abych zjistil, jestli to tam někde nefouká a na nic jsem nepřišel.Když pak jedu po dálnici těch 130, prostě tam někudy táhne.I když dám ruku třeba na ruční brzdu, cítím jak to fouká ledový.Nemá někdo podobné zkušenosti?Opravdu nevím, kudy tam může táhnout.
Březen 2, 201510 r Autor to bude asi něco v topení že?ale mě to právě z ofuku na nohy fouká krásně teplý
Březen 2, 201510 r Máš tam ty "dvířka", díky kterým tam drží kabinový filtr správně na místě? A vlastně, je tam ten filtr?
Březen 2, 201510 r Autor to tam všechno je, já právě sundal kaslik u spolujezdce a jel jsem to projed a ještě jsem sebou vzal kamaráda aby zkoušel odkud to fouká a tam z toho prostoru prostě studený vzduch nejde, ale na nohy mu odněkud šel studený vzduch a já to cítil i v místě ruční brzdy.Mě už napadlo, jestli to nemůže foukat někde od toho panelu, co je právě ručka.
Březen 11, 201510 r Já mám ten samý problém, z vydechu na nohy horký vzduch a okolo zima. Nejvíc je to u středového tunelu a u A-sloupku.
Březen 11, 201510 r Nefunguje vám směšovací klapka topení. Je to na topení ta levá u řidiče. Pravá je recirkulační. Bohužel právě k té vaší je přístup naprd. Stáhněte si DP v manuálech a mrknite na to. A taky ještě Vagem. Upraveno Březen 11, 201510 r od Mirek 835
Březen 11, 201510 r Díky zkusím to ale nejde mi do hlavy proč z toho vydechu na nohy jde horký vzduch ale okolo fouká studený. Z jakého místa vychází ten studený vzduch?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.