karlosito Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Zdravím všechny potřebuji poradit jak vyndat zadní spodní díl sedadel.předem všem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 V příloze máš postup, taky jsem to po koupi auta řešil a musel jsem na to přijít sám. Nikde mi neporadili. Ani u prodejce ani u Škody, že tyto informace nelze poskytnout. Tak jsem pátral a pátral a získal toto z elsawinu. Demontáž a montáž sedáku.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosito Vloženo 6. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Mockrát děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Není zač. Proto to fórum tady je. Informací není nikdy dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Taky díky za návod, vsadím se, že tam úpně chybí izolace (proti hluku a vibracím), takže šup tam s ní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Taky jsem si na to musel přijít sám, pač oficiálně a ve všech recenzích v Rapidu sklopit sedačky do roviny nelze:) Jeden prodejce říkal že je nutné šroubovat a jiný zase radil použít páčidlo:)) bobanHTP: Jakou izolaci myslíš a má to vůbec nějaký realný/praktický smysl? Uslyším rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 (editace) P_Cherry: izolace dorazila domů, takže postupně ji nalepím do kufru a pod zadní sedák. Pak dám vědět výsledek, ale rovnou se můžu podělit o zkušenost, kdy jsem zvukově-vibrační izolaci dal do Peugeota 206 a klesla hladina zvuků od podvozku, což je příjemné na delších cestách... Když si uvědomíš, že kufr je jen plech a na něm "šizený" kobereček, tak je na místě zkusit něco přídat. U prémiových aut je tam jakýsi filc velmi často... Editováno: 18. leden 2017, autor: bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Dotaz, v návodu se píše, že se musí ty přední nácvaky v kastli vyměnit, že jsou na jedno použití...jak jste to řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 Pokud nejsou rozlamané, používám je opakovaně. PS, vím že v autorizáku si s tím hlavu taky nelámou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 ok. ano, nepoškodily se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajazz Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Přátelé, děkuji,před měsícem jsem přestal kouřit a když jsem asi hodinu zápasil s tím, jak nainstalovat zadní potahy, tak jsem zase málem začal a Rapida prodal. Ale simply clever, nejdřív mírně vytrhnout přední část a potom jakoby sedák zatlačit zpátky a vysunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.