Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Pisu si tour de prasiva :D jen me zajma kdy otevrou chatu :(

• Autor

Ty tam bude mit chybu , byli jsme tam v listopadu tak zacinala rekonstrukce a cca dvy tydny z5 byl furt papir na dverach a furt rekonstruovali , teda furt zavreno

Joj tak to nevim byl jsem tam taky na podzim a bylo jeste otevreno.

Aha uz jsem to nasel

Co je u nás nového?
12.1.2015
Od dnešního dne 12.1.2015 do odvolání bude chata z důvodu rekonstrukce  uzavřena.

No tak snad to nebudou delat cely rok :D

Tak jak dopadlo muzeum ?

Syncy začinam byt nasrany... uvažuju že pošlu beruši o par centimetru niž. Tak si vlezu do Fll/Roo , kouknu do podvozku a po přečteni snad šesteho vlakna na tema pružin ktere se zvrhlo na nadavani a uvazovani o smyslupnosti jsem to vzdal :D ... Kua taky bordel nemaj ani ukrajinky v penzionu :D

takze otazka do placu ...weitec,hr abo ap ? 

Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.

Bude Pawoukův zásah vyšší moci :-) chi.

Na Prašivou je třeba vyrazit na kole ne? ..... i když teda ten kopec není dlouhej ale je hnusnej co?

A nebo kdo se na to necítí (ne že bych se úplně cítil to vůbec) může vzít kola na střechu vyjet tam autem a pak už jen třeba kolo sundat a být tam  :kol-147:

• Autor

Jestli ještě víš, které téma to je, dej mi na něj link. Podívám se na to.

Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim :)

Na kole jsem tam byl minuly tyden , necvim proc ale da mi to zabrat dycky jak jedu dolu a ne nahoru :D

Mno jak to tak vidím budu muset seservisovat kola, a vytáhnu v rámci tréninku přítelkyni na Prašivou, což mě asi moc nepochválí a směrem zpátky se zastavíme u Koníčka :-)

Hodně lidi už začlo cyklistickou sezónu a my ještě nic. Dnes jsme chtěl přezout pneu na letní, ale v takovém počasí se mi nějak nechce.

Budu na pocitaci tak Ti to poposilam , bodlo by to nejak rozdelit bo je tam gulas jak se zvedanim tak snizovanim :)

OK.  :kol-47:

• Autor

Ty ja mam dojem ze jsem jeste neskoncil tu minulou. Na prkno jsem se jeste nedostal a ani kolo nezazimoval :D ... Ja si cestou zpet oblibil radase :) pak si to uz jen svihnu pres golf a jsem doma :)

Ha takže cesta přes Vělopolí a Ropici :-) hh

Mno mě Radas moc nejel, ale už je to nějaká doba co jsem ho nepil. Třeba zase zkusit. 

Mno s tím snowbordem to je podobné, tento rok jsem nikde taky nevyrazil. Vlastně v tomto týdnu jsme měl být Schladming ale to se zrušilo.

Navíc sem se chystal že zkusím poprvé lyže. Mno nechám to až na další sezonu. 

• Autor

No u me to neslo bo moje si rozsekala nohu takze paragraf , ale zas to uz neni tak alutni abych si na par hodin nevyskocil :)

U radasa mi pasujou ty jejich ovocne experimenty. Grepovej je bozi akorat nesmim dat vic jak tri limonadky bo aji cestu pak mam nejak moc sirokou :D

Aha no tak vidíš, ty ovocné jsem nezkoušel :-) to bude moja nadšená až ji tam vemu :-) jdu mrknout na web co tam píšou esi vůbec něco :-)

• Autor

Ty na vebu nevim , ale vycep maji paradni a aji flaškujou :) a v šenku aji fajne vari :) ikdyz ohledne kuchyne bezkonkurencni je lašska jizba :) a stejky gyrosgrill bar

Od Radase jesem chutnal toto sice ta barva na to tak nevypada ale byla to boruvka a vlastne me prvni ovocne pivo a bylo good

post-51417-0-09066500-1426345074_thumb.j

• Autor

Boruvka vyborna :) nejvetsi uhylarna je zelene jablko , vypada to jako jarova voda :D

post-63075-1426345568,8222_thumb.jpg

Nejvetsi uchylarna je si fotit pivo :D to delam vzdy jak piju nove pivo :D skoda ze ty ovocne tu v Havru a pobliz nikde necepujou vzdy jen klasiku.

Každej má nějakou úchylku. Někdo fotí pivo, někdo třeba nahé baby. :kol-48:

Pawouku mas nejakou svou sbirku ? :D

Ooo tak to vim to je ale pekna uchylarna. No auta taky fotis pekne tak k tomu priste vzit jeste nejakou zenskou :D

• Autor

Pribalime zenskou i rozhlednu ;) coz mi rika ze todle to jsem fotil loni na czantorii tam je taky rozhledna :D

post-63075-1426348127,0744_thumb.jpg

Tak jak dopadlo muzeum ?

Muzeum dopadlo super teď sem dojel. K těm autum v patrách udělali schody a plošinu dá se vyjít jako by do 4teho podlaži. Takže něco jde i vidět. Zatím to není zkolaudované, takže veřejnost tam nesmí ale uplatil sem hlídače a dostal se tam. :D Fotky někde upnu a hodím sem odkaz pak. :kol-47: Jinak jsem byl i v tom depozitáři domluvil sem se a vtěrnul ke skupině z autobusu. :kol-47: Vše co je v depozitáři také vyfoceno.

Toz sklenica fajna ale ten obsah blee. Vsak ty sklenice maji takove babske miry takze je to vlastne v poradku :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.