filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Čumím nad Ostravu z okna a tam je modrá obloha já dneska už nemůžu jdu na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No to byl dneska slušný maras Přes den se to jakš takš dalo a jak jsem se vracel do Ovy na základnu tak to bylo něco Sypalo,v Hrabyni v tom kopcu byl kamion na příč a ještě měl čumák v příkopu takže jsem se musel otočit a jet přes ty prdele okolo Takové úzké,lesní,zasněžené cesty a pak ještě F1 v příkopě mezi stromama pěkně rozmr*ana-na 100% totálka Bavil jsem se pak i s kolegama co jezdí Jeseníky a že tam je totálně bílo A některé věci přivezli z5 bo nedojeli na místo kde to měli vyložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Karvina hlasi ze nafujalo jo a byl jsem u Marka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Tak sem si dal na ten zelený čtvrtek a zítra začínám dlouhý týden Jelikož telefon do hospody nepatří posílám až teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 filippatrik: Neštvi mě, ja su ještě v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Galvi: nepříjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jirko ja peru fazolovi novy luxusni povoz, zliskam se az pak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Galvi: někdo musí být já tam jdu zítra a budu tam až do pátku příštího do 6:00 ráno takže pak si zas můžeš dát ty na mě Jirko ja peru fazolovi novy luxusni povoz, zliskam se az pak Popiš blíže zní to zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jak znám Jozziho tak to bude zase nějaká blbost Co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Chlapi zkoušel sem toto co vy na to udělat týmové dresy když už jezdíme na ty plackohody přední strana.bmp zadní strana.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Galvi: nepříjemné Ale tak co, zase budu v balíku I když sjem si toho zatím nestačil všimnout, jednou to přijít musí A vubec, o půl to balím a du Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No tatinek byl akcni a diky markovi maly ma novy luxusni kocar dotahnul mi ho sem az z Prdubickeho kraja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Patriku nemuzu to otevrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Jozzi: Zliskáš? Jdu do toho s tebou Editováno: 2. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Jelikož nemám rád počítače a oni mě tak sem to vyfotil je to rychlejší V této fotce vycházi triko přední zadní strana za nějakých 550kč ale je to jen nálepka, vedle soused má vyšívací dílnu zkusím mu nadhodit takový návrh kolik by to vyšlo co řítáke? Kdo by se připojil? Hlavně mu nechcu dělat moc reklamu, ale trika má kvalitní i na gramáži kdo by měl zájem můžu vzít trika co od něj mám už vyšité na mašinu a může každý zkusit. Editováno: 2. Duben 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Modrá je dobrá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Modrá je dobrá Galvi může být jakákoliv vlůbec se tomu nebráním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Kolik by takova sranda vysla v velikosti pytel na brambory? ze se ptam, ja to chci Jirko, mam krabici zetka a vodky v garazi, aktualne perfektne vyhlazene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) jozzi: právě to hrnu s tiskárny návrh. Zítra zkočím za panem podnikatelem, jakou by nám udělal cenu. A je třeba domluvit kolik lidí by to pak chtělo, jakou barvu a samo sebou přezdívku každý svojí Na sraz dovezu triko moje a snad i přítelkyně co máme vyšité na motorku na porovnání velikosti a zkouknutí materiálu. Hlavně říkám, že to není nějaká posratá nálepka ale je to vyšité Hlavně se taky ho musím zeptat jak má vůbec čas, bo on vyšívá Hasiče, Policii, Harley Davidson a vlastně vše důležité v okolí Editováno: 2. Duben 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Je to na papíře chlapi, zítra snad dám echo jak to dopadlo udělal sem si i poznámku v kalendáři, že tam mám zajít tak uvidíme. Dám vědět ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Klidne na sraz priber i jedno pro me barva budto zele nebo modra, velikost pytel na brambory z lavorem a pokud by to byla polokosile tak by to bylo bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ok Jozzi zeptám se co by vyšlo triko v tomto a co by vyšla polokošile snad tu hodím zítra nějaké cenové rozpětí a zbytek by jsme vyřešili na schůzi v jizbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Modrá je dobrá Modrá je dobrá a modré Fábie v kombíku jsou nejlepší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tak určité.. Pán má vkus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Tak určité.. Pán má vkus O tom žádná...ať žijou modré kombajny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.