Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

No to byl dneska slušný maras :D Přes den se to jakš takš dalo a jak jsem se vracel do Ovy na základnu tak to bylo něco :D Sypalo,v Hrabyni v tom kopcu byl kamion na příč a ještě měl čumák v příkopu takže jsem se musel otočit a jet přes ty prdele okolo :D Takové úzké,lesní,zasněžené cesty a pak ještě F1 v příkopě mezi stromama pěkně rozmr*ana-na 100% totálka :( Bavil jsem se pak i s kolegama co jezdí Jeseníky a že tam je totálně bílo :D A některé věci přivezli z5 bo nedojeli na místo kde to měli vyložit :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož nemám rád počítače a oni mě :D tak sem to vyfotil :D je to rychlejší

 

V této fotce vycházi triko přední zadní strana za nějakých 550kč ale je to jen nálepka, vedle soused má vyšívací dílnu zkusím mu nadhodit takový návrh kolik by to vyšlo co řítáke? Kdo by se připojil? Hlavně mu nechcu dělat moc reklamu, ale trika má kvalitní i na gramáži kdo by měl zájem můžu vzít trika co od něj mám už vyšité na mašinu a může každý zkusit.

post-56780-0-51115200-1428002047_thumb.j

post-56780-0-84862400-1428002057_thumb.j

Editováno: , autor: filippatrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jozzi: právě to hrnu s tiskárny návrh. Zítra zkočím za panem podnikatelem, jakou by nám udělal cenu. A je třeba domluvit kolik lidí by to pak chtělo, jakou barvu a samo sebou přezdívku každý svojí :)

 

Na sraz dovezu triko moje a snad i přítelkyně co máme vyšité na motorku na porovnání velikosti :) a zkouknutí materiálu.

 

Hlavně říkám, že to není nějaká posratá nálepka :D ale je to vyšité

 

Hlavně se taky ho musím zeptat jak má vůbec čas, bo on vyšívá Hasiče, Policii, Harley Davidson a vlastně vše důležité v okolí :(

Editováno: , autor: filippatrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...