wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ale kotucovky stoja za to hlavne na tej dlazbe -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jako do hospody dobré ale na benal by bylo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak semnou by se to teda nerozjelo:)Semnou tez ne, bych si musel riznout lavor a jeste by nadbyvalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Já měl minibike kluci to stojí pár korun a je to sranda jak cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Bol. Ale v robote by som nemal kde natankovat -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pet flaska s benzinem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jirko jsem to videl uz par krat ale nemel moznost zajezdit a vim ze to ma super odpich a jezdit na tom musi byt sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Semnou tez ne, bych si musel riznout lavor a jeste by nadbyvalo Ale ja se nevejdu do vahove kategorie natoz do lavoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Pepa myslel lavor co mu prebyva no jako bricho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 (editace) Jirko jsem to videl uz par krat ale nemel moznost zajezdit a vim ze to ma super odpich a jezdit na tom musi byt sranda. Já ji loni dojezdil, ale už se dívám po další.. Ty nejlevnější stačí a stojí kolem 3500,-, třeba TU, sice to víc jak 2 roky nevydrží, ale za tu srandu to stojí :D Bychom mohli někdy na srazu udělat závody, tam je na to super povrch :D Editováno: 4. Duben 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Já ji loni dojezdil, ale už se dívám po další.. Ty nejlevnější stačí a stojí kolem 3500,-, třeba TU, sice to víc jak 2 roky nevydrží, ale za tu srandu to stojí :D Bychom mohli někdy na srazu udělat závody, tam je na to super povrch :D Tchan ted koupil skutra z druhe ruky..nejaky keeway huricane 50 a vali ti 70...semnou 65 noo...a stal jen 4500 takze taky paradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 He to je fajne levne akorat prostor na jezdeni sehnat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Skutrika mame na dvore, Yuki Speed, 50ccm. Da aj 80 ak sa posnazim. Len ho caka vymena par casti motora -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Skutr je pro děti, pořádní chlapi jezdi na minibajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Jsem vlastnil babetu 210 a to bylo delo hlinikove kola a atd. Nebyt nejakych povinnych prileb mam ji do teed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Ja si asi casem poridim simsona 51:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Skutr je pro děti, pořádní chlapi jezdi na minibajku Jo ale to by musel uvezt 105kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Joj simson to kdysi byla moc fajn a pekna motorka akorat se nedalo na tom slapat jako na babete a jezdit po chodniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Mne staci Smolko. Inac aj skutra mame modreho skoda, ze tu nemam fotku -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hi 105 to je nejaka vaha ? no pokud se ti nepopletli cisla tak to je vaha tak akorat zdraveho urostleho muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Zdravy utostly muz ma 120.... Jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak mi staci fabius samo nze modry...ale mam i modre berlingo..tchan ma modre caddy a modreho skutra a otec modrou mazdu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Tak bud nesom zdravy, urostly, alebo muz? Divne zistenie na zaver vecera -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Hi 105 to je nejaka vaha ? no pokud se ti nepopletli cisla tak to je vaha tak akorat zdraveho urostleho muze Tak to rekni vyrobcum tech minibajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 To vsichni robi u posty ? ze vsichni modre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.