Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

To já kdysi začal sbírat taky z památek a všeho možného odznaky, teda spíš ty kovové placky co si důchodci přibíjejí na berličky, ale pak mě to přestalo bavit  :D Tak jich moc nemám, teda jestli je vůbec ještě mám.

 

Tak jsem se se sbíráním přeorientoval na IT a to mi jde líp  :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondra ještě úplně neví :D Ale třeba něco zrobit okolo baráku a stavit se do Ovy k nějakému operátorovi pro neomezené volání/SMS/net v mobilu za dobrý peníz :) Od zítřka nebudu už mít 2 mobily ale jen svůj a budou mi přispívat na ten tarif :) Uvidíme co kdo nabídne :) U T-M jsem slyšel že s cenou 750/mesíc moc nepohnu.U O2 mi večer na lince řekli že za 500 :) No a v Globusu v Opavě jsem viděl u Vodafone neomezené volání za 350/měsíc (ale nevím co je na tom pravdy),takže pojedu do Futura zjistit bližší info a případně něco uzavřít :) 

Takže asi tak :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S těmi neomezenými tarify je problém, že na pobočce ti s tou cenou nepohnou tolik jako operátoři na infolince. Takže se vyprdni na ježdění, nabij si telefon, lehni do postele a volej na infolinky. Oni tam mají daleko větší možnosti než baba u pultu, ta ti s tím nepohne. Mluvím z vlastní zkušenosti. Jinak co ještě vím, tak zatím nejlevnější neomezené volání + sms + 1,5 GB netu se smlouvou na 2 roky nabídl kamarádovi vodafone tuším za 550,-/měsíc, bez smlouvy je to 590,-/měsíc. U T-mobilu v tomto nejsou moc ochotní a pod 600,-/měsíc se jim nechce a u O2 nevím o nikom kdo by to tam zkoušel s nějakým dobrým výsledkem. Takže asi tak.

Takže volat a bojovat za každou korunu  :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jó slyšel jsem to tak jak ty :) Na O2 mi řekl že za 499/měsíc,na T-M jsem se včera večer pro jistotu vůbec nedovolal....poslední dobou mě T-M sere čím dál tím víc.No a Vodafone zkusím,jen jsem to u nich viděl tak se zeptám :) Ale asi zavolám ještě jednou na T.M a řeknu že u O2 mi nabídli 500/za měsíc,třeba to podlezou nebo aspoň dorovnají :)

PS: stejně dnes do Ovy musím ;)

Editováno: , autor: Ondra16V
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...