Přejít na obsah

Slezská Jizba "bo u nas je fajně"


jozzi

Doporučené příspěvky

Dneska to hlásili i v rádiu  a byl tam i vrtulník.kdybych dneska neměl trasu OV-Bohumín-Dětmarky-Karviná ale měl moji Opavu tak bych kolem toho jel... :( Kolega kolem toho jel jak přijížděla sanitka a zrovna někoho oživovali  :kol-26:

 

 

 

http://www.novinky.cz/krimi/372228-pri-celni-srazce-aut-zemrela-starsi-zena.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karlos fesanda pekne tak priste na sraz taky nalestit :)

 

Jinak ja si dnes jedu do rachoty a citim takovy oder smradu a rikam tu asi nekde neco chciplo bo tu je smrad jak .... .  No a ted jak jedu z rachoty zas takovy  smrad ale jeste k tomu vetsi :D si rikam to bude asi u me v motoru zase neco ulozeneho no rikam si podivam se az u baraku po ceste uz jsem malem deset krat hodil kosu. Tak zastavim na parkovisti otevru kapotu a ten smrad co se vyvalil tak vyvalil i muj obsah zaludku hned vedle auta. Si rikam kur.. co to zas je ? Tak si zapnu svetlo na mobilu a tam mrtvy ptacek si sel nejspise udelat sebevrazdu :kol-43: neze mi serou na auto ale delaji i toto. Tak jsem si ho hned i nafotil bo minule toho ščura jsem vyfotil az na zemi. A pak jsem vzal nejake klacky co jsem nasel za autem a ze ho vyhodim pryc , ale jelikoz uz byl pekne uzraly tak se trosku rozpadal a z neho vypadlo stovky housenek tak jak padal po blatniku tak to mam samou hosenku ale to bohuzel uz mobil nepobral aby to vyfotil asi to taky bylo na neho moc :D By me zajimalo jak to ted umyt v tom motorovem prostoru ? :kol-32:

post-51417-0-45189600-1434140969_thumb.j

post-51417-0-70895800-1434140970_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko tak dobrou chut :D

 

Jinak rano jsem vzal kybl vody a hadr a sel na to. Otevru kapotu a zas smrad jak buh vi co. Jsem vzpozadali divam jestli tam jeste neni neco , ale nastesti nebylo. Prvne jsem to trichu polil aby se to trochu rozpustilo a pak hadrem jsem to sjel no vetsinu jsem udelal , ale ne bohuzel vse bo se tam nejde dostat. No po ceste na mycku bo auto potrebovalo oplachnout smrad jak ...... :D tak jsem zapl vntrini okruh a to uz slo. Si rikam zajedu pak koupit vuni do auta novou a dam ji na plno a oni tam maj az od deviti panove :( tak to asi vyresi vonavka od moji zeny. bo uz se mi tam nechce jet. no jeste uvidim.

 

Micurin tak to nevim se muzes prijit podivat furt tu je na parkovisti a smrdi jak ....... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...